logoul de la antibiotice . ro seamana "putin" cu logoul de la artemispr . com(pagina "portofolio")
.. sau poate fi si o coincidenta.
logoul de la antibiotice . ro seamana "putin" cu logoul de la artemispr . com(pagina "portofolio")
.. sau poate fi si o coincidenta.
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Eu zic ca e ok. Nu cred ca pot fi acuzati de plagiat. E un logo simplist, iar ideea asta ii poate veni aproape oricui.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Totusi fontul nu e la fel, culoarea nu e la fel, forma nu e la fel, background-ul nu e la fel. Chiar daca s-au inspirat unul de la celalalt, nu e nici o problema daca te inspiri daca rezultatul tau final se diferentiaza clar de cel din care te-ai inspirat. Citeam pe blog-ul unei companii de imagine de la noi, cum ca designer-ul spunea ca doar 1 din 10 logo-uri sunt ideea lui originala, restul sunt concepte imprumutate.
Desi seamana nu se pune problema unei copii.
E doar un "a"normal ca seamana.
conceptul e cam acelasi.. dar fiind si asa simplist e cam greu sa dai cu paru'
daca s-au inspirat au facut o treaba buna prin felul cum au creat ceva din idee..
daca nu s-au inspirat si a fost creatia lor proprie bravo lor si asta e riscul designurilor simple.. undeva ceva tot se va asemana cu altceva (ca sa fie precis in declaratie)
Doar al 17-lea post si deja vorbesti in proverbe tibetane! GGundeva ceva tot se va asemana cu altceva![]()
cand m-am inscris anul trecut nu prea era nimic interesant pe aici si pe langa asta erau si cativa "destepti" care tot se injurau si am zis sa raman linistit pe syndk8.net in continuare..
desi, din ce am mai scanat forumul pana acum, tot cam aceasi treaba cu tupeu ala penibil romanesc.. dar ehh.. tot mai dulce e graiu romanesc)
Eu zic ca s-a curatat destul de frumos forumul de cand cu invitatiile. Dar...ducem thread-ul offtopic. Back to logos![]()
sunt 2 concepte diferite, la primul a avem ca si coditza o sageata si dincolo avem un +, fontul de la A e diferit la fel si BG...deci nu e nici un plagiat, nici o furaciune
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)