depunerea aia de 1.5 euro vad ca uita s-o mai faca , ca fapt divers nu ca as avea nevoie de ei
Versiune printabilă
depunerea aia de 1.5 euro vad ca uita s-o mai faca , ca fapt divers nu ca as avea nevoie de ei
Nici la mine nu au ajuns banii... poate dupa ce o sa avem si dreptul de a primii bani, vor aparea :D.
facut cont de paypal (premium), activat, facut 2 plati una de $47 alta de $17. totul ok, a mers struna fara issues.
nu mi-a cerut factura de utilitati sau alte elemente de verificare in afara de cei 4 digiti de pe extrasul de cont. (am activat cu card raiffeisen mastercard usd pe care il am de vreo 3-4 ani; digitii au aparut pe extras la vreo 2 zile, iar dupa alte 2 zile mi-au creditat inapoi cei $1.5).
ca si alte zeci (sau sute) de tari, din cont nu se poate accesa "request money".
Insa meniul de "merchant tools" e perfect operational. deci teoretic poti
pune "donate buttons" sau poti accepta plata cu paypal de pe siteul tau.
A incercat cineva "merchat tools" cu cont paypal de romania ?
Cat de tare ... https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/webscr?cmd=_web-tools
Si eu pot sa adaug Buy now ..
Oare vor opri contul daca faci asta ?
Stiu pe cineva care a bagat ca plata cont din romania la adbrite sau ceva de genul... si cat au trimis aia banii a primit e-mail ca nu are cum sa primeasca si ca vor fi returnati, cred ca va chinuiti degeaba :D
Trimis una bucata mesaj :
Primit una bucata raspuns :Citat:
Hey there,
I registered an Romanian account, and although Romanian is listed here :
https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/we...gnup-countries
as receive only, I have all the merchant functions available :
https://www.paypal.com/ro/cgi-bin/webscr?cmd=_web-tools
Can I use the merchant account to receive payments trough PayPal or not ?
Thank you,
Cristian Mezei
Citat:
Dear Cristian Mezei,
Thank you for contacting PayPal. Sorry for the inconvience. As of now you can only send money, not recieve money.
Members in some countries and regions may not use PayPal to receive payments, but only send payments. Visit https://www.paypal.com/ and click the "PayPal Worldwide" link in the upper right corner of the page. The countries listed under "Send Money to Anyone in the Growing PayPal Network"
cannot receive payments only send payments.
Members in Luxembourg with a Personal or Premier account cannot use PayPal to receive money, but may send payments. Members in Luxembourg with a Business account can use PayPal to both send and receive money.
PayPal is constantly working to expand and improve its services for its customers. We hope to expand our features for these countries, but due to the complexities of global finance, we cannot give a timetable for this expansion.
If you have any further questions, please feel free to contact us again.
Sincerely,
Rick
PayPal Community Support
PayPal, an eBay Company
ce raspuns robotizat
Stire grozava !! Renuntasem sa mai sper ca o sa razgandeasca PayPal in privinta Romaniei. E grozav ca in final pot face plati servicii care de altfel nu sunt disponibile fara PayPal !
Cred ca asta e cea mai buna stire care am citit-o toata saptamana!
:D :D :D
Ai aflat vestea cam tarziu dar totusi e bine ca ai aflat ;)
Si eu am incercat asta :) + trimisul bucatii de mail + primitul bucatii de mail (EXACT acelasi mail). Incep sa se adevereasca / intareasca temerile multora care stiau de mai mult timp de PayPal: support de kko, birocratie, procedee greoaie de lucru :(
eu nu am inteles ? o sa primim bani pe paypal ? si daca da, cat mai dureaza ? Care este the next best thing ? dupa paypal ... moneybookers ? eu doar acolo am cont ... si astept de 3 saptamani sa imi puna banii ... chiar sa ma uit sa vad daca i-am primit ... dar nu cred ... :)
Nu vreau sa recitesc totul, trebuie sa cumpar ceva de pe eBay.de care costa peste 500 EUR. Care e limita la conturile noastre ?
L.E. Nevermind, am dat click pe profilul meu unde scria Verified , si am aflat singur :)
Your PayPal account is Verified
Your member status is: Verified
This means that you have completed your enrollment in PayPal's Expanded Use Program and can send an unlimited amount of money with your PayPal account.
de unde as putea achizitiona un card paypal !?
De la macelarie :)) tu nu citesti restul topicului cand postezi ?
onshop - un sfat pt tine, invata sa cauti, nu gasesti pe forum, cauti pe SE, dar cauta. Cand nu gasesti raspuns si doar atunci cand nu gasesti raspuns, intreaba.
Daca continui asa, nu te mai vad mult timp pe forum.
Bun PayPal-u asta, primesc un email ca mi-a fost contul suspendat, a doua oara. Intru in cont, e ok totul. Ma uit la headere la email, venea de la PP intr-adevar, ciudat. Azi am facut o plata 599 EUR si totul a mers perfect. A mai primit cineva email a doua oara ca i-a fost suspendat contul si de fapt nu era ? Am vrut sa le scriu dar nu vad ce rost mai are
Cel care este pe firma l-au suspendat astazi, solicita o factura de utilitati, le-am trimis pe fax.
Pai eu le-am trimis aia de mult, a fost deblocat la nici o ora atunci ... asta ar fi fost al doilea incident
mi se pare mie sau paypal sunt cam disperati ?
nu de alta, dar prea usor suspenda conturile.
cat au de gand sa o tina asa? uite contu, nu e contu ?
de aceea nici nu m-am inscris inca in paypal... mai astept.
la ce sa cheltui bani pe faxuri, sa-mi consumi nervi and stuff pentru niste oameni care din start ne cred niste hoti si pungasi.
thanks but not thanks, cu asemenea atitudine eu nu voi folosi paypal.
E de la ei venit :) Am verificat. Mi s-au adresat si pe nume
Citat:
Delivered-To: eu@gmail.com
Received: by 10.142.73.16 with SMTP id v16cs589380wfa;
Fri, 22 Jun 2007 12:22:37 -0700 (PDT)
Received: by 10.141.35.21 with SMTP id n21mr107787rvj.1182540157225;
Return-Path: <service@paypal.com>
Received: from phx01imail02.phx.paypal.com (mx0.phx.paypal.com [66.211.168.230])
by mx.google.com with ESMTP id c19si2373616rvf.2007.06.22.12.22.36;
Received-SPF: pass (google.com: domain of service@paypal.com designates 66.211.168.230 as permitted sender)
DomainKey-Status: good (test mode)
DomainKey-Signature: s=dkim; d=paypal.com; c=nofws; q=dns; b=PG0SaiVd/ydTgY98FQgGi5idWoxzsuozB1y8n1pu8j592uQKzGovMyE5I16 klZk2obm78zoRa/Ekemb2OqgPWhw8I8cO3zhhWQbDaeAhopBYWQT3lcq8mcQn1gC+ P8pkXfaqdeUtjqGO025b1FZ0F8dN106I5ghP6X3lEfu6kZA=;
Received: from unknown (HELO phx01batch01.phx.paypal.com) ([10.190.3.65])
by phx01imail02.phx.paypal.com with SMTP; 22 Jun 2007 12:22:34 -0700
Received: (qmail 2343 invoked by uid 999); 22 Jun 2007 19:22:34 -0000
Date: Fri, 22 Jun 2007 12:22:34 -0700
Message-Id: <1182540154.2343@paypal.com>
Subject: Please Restore Your Account Access
X-MaxCode-Template: email-restrict-issue-notification-reminder
To: eu <eu@gmail.com>
From: "service@paypal.com" <service@paypal.com>
X-Email-Type-Id: PP638
X-XPT-XSL-Name:
/default/en_US/account/security/RestrictIssueNotificationReminder.xsl
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
Content-Type: text/plain; charset=windows-1252
MIME-Version: 1.0
Dear numele meu complet,
As part of our security measures, we regularly screen activity in the =
PayPal system. We recently contacted you after noticing an issue on your =
account.We requested information from you for the following reason:
Our system requires further account verification.
Case ID Number: PP-000-000-000
bla bla bla
Stiu mailul. Nu spune ca e suspendat, spune ca nu au ajus toate datele. Parte din faxurile ce le-ai trimis nu au ajus sau treburi de tipul acesta. De obicei ai o lista cu checkboxuri, atentie ca unele probabil nu sunt checked.
Tin minte la inceput ca si la mine a fost la fel. Faxuri, scanari etc si atsa chiar daca domiciliul meu nu est ein Romania. Deci nu cred ca Paypal face ceva special cu Romania. E doar standard la ei. Eu daca nu gresesc am trimis factura la curent si extras de cont.
Au ajuns toate. Nu spune ca au ajuns toate datele de mult, pur si simplu spune ca este suspendat momentan si ca ar mai trebui sa trimit alea odata. Dar nici vorba de asa ceva, cred ca a fost trimis din greseala de serverul lor.
asta era mai jos in emailCitat:
In accordance with PayPal's User Agreement, your account access will remain limited until the issue has been resolved. Unfortunately, if access to your account remains limited for an extended period of time, it may result in further limitations or eventual account closure. We encourage you to log in to your PayPal account as soon as possible to help avoid this.
cred ca a fost o mica greseala a lor
Ba pana la urma paypal.com da suspend la tot romanul care isi face cont pe paypal ?! M-ati zapacit fratilor.Nu mi-a fost de ajuns ca am dat faxuri la ebay.com sa-mi valideze contul si sa-mi scoata suspend-ul,acum sa dau fax si la PayPal ?! Eu inteleg ca "romanii care au rupt in 2 NASA" si alte site-uri dar cred ca mai sunt si romani precum eu sau cei care au postat in randurile de mai sus care sunt oameni corecti si nu fac fraude.Ma rog...sper sa nu ma trezesc si eu cu contul suspendat pt ca am de facut plati pe ebay.com si sincer nu vreau sa ma mai duc iar la banca sa trimit banii prin Western Union.
Best Regards, Ionut !
Am uitat sa va intreb.De ce cand ma loghez pe paypal.com la sectiunea "My Account Overview" -"PayPal Balance" imi afiseaza ca am €0.00 EUR/$0.00 USD,respectiv "Current Total in EUR": €0.00 EUR ?! cand eu astazi am fost la BRD si am alimentat cardul cu 200 euro ?? Ma poate lumina cineva ? Poate sunt eu prost.Va multumesc ! si astept un replay
Best Regards, Ionut !
cifrele de 0 reprezinta sumele pe care le ai in contul de paypal. cei 200 au fost bagati in contul bancar atasat la contul de paypal. in contul de paypal intra doar banii primiti prin paypal daca ajungi sa primesti. contul bancar este accesat doar atunci cand vrei sa faci o plata si in contul de paypal nu ai finante suficiente. sper ca m-am facut inteles.
Later edit : Informatie gresita, pentru Romania e alt sistem, cititi postul lui Aurel.
Sorry.
Nu e chiar cum zice Aurel, desi e aproape de adevar. Eu am cont paypal de mai multa vreme [nu sunt in romania] si uite cum sta situatia:
Daca vrei sa ai bani in contul paypal, trebuie sa te duci la banca si sa faci un transfer catre paypal deci din contul tau, sau cardul care e atasat, transferi o suma de bani in contul paypal.
Cum esti logat, te duci la my account si apoi add funds si o sa ai acolo informatiile necesare adica pe ce nume id, si adresa trebuie sa faci transactia.
Dupa care o sa iti apara si banii in contul paypal.
To add funds to your PayPal balance, go to your bank and complete a bank transfer from your bank account registered with PayPal to your PayPal account. Please make sure to enter the bank transfer ID as shown below in the "Verwendungszweck" field. This ensures that the amount will be allocated to your PayPal account.
Transfer funds to the following account:
Name on Account:
xxxxxxxx
PayPal's Account Number:
xxxxxxxxxxxx
BLZ:
xxxxxx
Bank:
xxxxxxx
Important: Please make sure to complete the bank transfer using the bank account registered with your PayPal account as this will ensure the amount being allocated to your PayPal account.
Daca vrei sa faci o plata si nu ai suficienti bani in contul paypal nu ti se vor lua automat banii din contul bancar, e gresita ideea, nu stiu unde ati citit asta
Paypal NU poate sa va acceseze banii din contul vostru bancar fara ca voi sa completati un ordin de transfer din banca voastra catre paypal.
Acum sper ca esti lamurit, cel putin asa functioneaza la mine cred ca si conturile romaesti ar trebui sa fie dupa acelasi sistem.
Daca am scris prostii si e ceva diferit stergeti-mi postul, sa nu ramana pe aici sa induca pe altii in eroare.
Nic, probabil ca in tara unde locuiesti tu PayPal accepta si incasari in contul de PayPal. Astfel, poti avea bani in contul de PayPal si este o operatiune separata transferarea lor in contul de card (sau din contul de card).
Aici, in RO, treaba merge automat: se "ataseaza" un card contului de PayPal, iar tranzactiile se fac automat pe card, iar in contul de PayPal ai sold ZERO. Mie asa mi se intampla: am facut si plati confirmate manual, si plati automate (generate de billingurile cu renewal ale providerilor de hosting de exemplu), am avut si refunduri si intotdeauna banii au circulat direct inspre / dinspre contul de card, cel de PayPal a ramas pe zero intotdeauna.
Ok, scuzati informatia eronata, probabil eu sunt pe alt sistem. Am pus un later edit la postul anterior.
Cum au tras 1,5 $ de verificare? La mine au pus ei in cont o suma de bani si trebuia sa introduc suma exact ca la adsense.
Mai mult ca sigur ai dreptate, dar oricum cred ca e foarte riscant, daca cineva iti acceseaza contul paypal inseamna ca are acces la contul din banca direct?
da. daca ai ceva in el.
acuma tu daca ai 10$ in cont si vrei sa faci o plata de 12 nu-ti ia restul de pe card?
Nu mi s-a intamplat niciodata sa efectuez plati mai mult decat am in paypal, pentru ca eu primesc bani destui in contul de paypal si retrag excesul de bani in banca, dar in cazul in care Paypal mi ar putea accesa contul bancar fara acordul meu, as inchide imediat contul.
Stiu ca m-am interesat si la banca si personal la paypal, si m-au asigurat ca ei nu pot sa acceseze contul bancar fara acordul meu. Contul meu atasat la paypal e contul principal in care am toate economiile si nu imi permit sa le pierd in caz ca cineva imi acceseaza paypal.
Oricum o sa ma mai interesez o data, unde sunt eu aici, multumesc pt informatii.
ah, intrebare.
daca ai 2 conturi atasate si faci o plata, te intreaba din care cont ia bani?
Nu inteleg cum, vrei sa zici doua conturi bancare atasate aceluiasi paypal?
Tocmai am verificat si nu pot sa transfer mai multi bani decat am in paypal balance. M-am linistit.
Ideea e ca eu pot sa transfer numai banii pe care ii am in My Paypal balance, banii care ajung acolo fie din alte surse, paymenturi paypal la mine in cont, fie de la mine completand la mine la banca un transfer catre contul paypal.
Dupa ce ajung banii in My paypal balance, nu ma intreaba nimeni nimic, pot sa fac ce vreau cu ei.
intrebam in general, de vreme ce la tine nu se fac plati decat din contul de paypal.
la noi cel putin se pot atasa mai multe carduri aceluiasi cont, si cum platile se fac din cont, din care cont iau bani cand faci o plata? :D
Deci verificarea cardului in cazul meu ca si in cel al altora de aici a facut-o printr-o extragere din cont a sumei de 1.5$ la care a inserat in date un cod prin care confirmai faptul ca tu esti detinatorul de drept al cardului. Suma pe care o restituiesc dupa un timp, dar nu am stat sa verific.
Daca cineva iti pune mana pe cont e problema ta exceptie facand cazurile in care se intampla din vina lor. Chiar nu mi-ar place sa stau tot timpu sa sun la banca sau sa fac vizite ca sa imi dau acordul pentru operatii.
Accesez paypal.com pt a face o plata a unui produs castigat ebay.com.Intru[/url] la "Send Money" -"Pay for Ebay Items",imi cere sa introduc id-ul de ebay.com si parola.Sunt intampinat de urmatoarea eroare :"This auction account has already been registered by another PayPal account." Ma poate lumina cineva va rog ?! Precizez ca nu mai am alt cont facut pe paypal.com.
Best Regards,Ionut !
Vreau sa stiu si eu care este situatia la zi cu conturile paypal
- pot numai sa platesc?
- ce carduri sunt acceptate/ce carduri sunt refuzate?
- in cat timp se activeaza contul
- care este limita minima pe care o poti avea in cont?
- ati mai avut probleme cu conturi inchise desi totul era in regula?
Multumesc anticipat!
Ba care tot se increde ca a sunat la PayPay ?! Mie imi spune "Ne pare rau dar nu poti avea acces la acest nr" Please replay