mda, perfect. l-am activat si dupa cateva ore am incercat sa cumpar un domeniu. imediat am primit mail ca mi-a fost blocat contul si trebuie sa trimit o factura de utilitati prin fax sa mi-l deblocheze :|
Versiune printabilă
mda, perfect. l-am activat si dupa cateva ore am incercat sa cumpar un domeniu. imediat am primit mail ca mi-a fost blocat contul si trebuie sa trimit o factura de utilitati prin fax sa mi-l deblocheze :|
Eu nu sunt in tara si am cont paypal deschis aici unde sunt; Asta inseaman ca daca vin in tara pt o scurta perioada de timp, imi voi putea folosi contul paypal sau nu? Nu prea inteleg cum e regulamentul cu si despre Romania; Daca stie cineva sa imi zica si mie.
probabil o sa ai de-aface cu Resolution Center... sa ai pregatite scanuri dupa ID/card/etc.
preventiv maine scanez o factura e utilitati (Romtelecom cred)
Mi-am facut si eu cont pe paypal. Am un card bcr visa electron si cred ca i l-au acceptat. Zic cred pentru ca nu stiu daca trebuie sa plates aia 1.5 euro ca sa imi trimita nu stiu ce cod. Ma lamureste careva?
Deci cardul e valid abia dupa acea plata. Oare este o problema ca am cardul in lei?
Citat:
You have successfully entered your Expanded Use Number. To thank you for entering your Expanded Use Number, we will credit your card a €1.50 EUR bonus on the next PayPal payment you send.
Citat:
Your member status is: Verified
nu am putut sa iau extrasul, am fost la BancPost si a sunat o doamna de la Carduri la Bucuresti si a cerut codul corespondent tranzactiei de 1.5 EUR , codu este sub forma PP*1234EXPUSE , codul care va trebuie este acel 1234
so , astept blocarea contului acum lol
acum care-i faza, vad ca PP ma lasa sa fac upgrade la Premier, dar din cate se pare nu pot primi plati chiar daca fac upgrade.
bineinteles ca nu ma asteptam, dar de ce ma lasa sa fiu premium daca nu imi ofera nici un avantaj
Sunt atat de dezamagit de paypal.
Dear XXX,
As part of our security measures, we regularly screen activity in the PayPal system. During a recent screening, we noticed an issue regarding your account.
Our system requires further account verification.
Case ID Number: PP-284-XXX-XXX
Sincerely,
PayPal Account Review Department
great, am vrut sa-mi fac cont premium pe rapidshare si mi-au taiat macaroana rapid
in resolution center imi cer Utility bill copy , ok am sa fac asta, dar daca il mai blocheaza odata renunt
Eu am un cont facut de un amic din Spania si tot asa am patit, cand am primit primii bani a trebuit sa trimit fax cu utility bill :)
Am fost pana la posta sa trimit fax-ul si cand am ajuns acasa contul era deja deblocat, deci stai linistit ca nu se intampla numai la conturile din Romania chestia asta...
Acuma fug si eu la posta sa trimit fax-ul , am scanat o factura de la Electrica , sper sa fie de ajuns. In total am tras doua pagini, pagina cu barcode si factura de la Electrica. Pe pagina cu barcode am pus Pages: 2 (including cover page), sper sa fie ok... va anunt
Ce avantaj are PP fata de un card? (in afara de ebay)
Asta ca sa stiu daca merita sa ma complic.
pai n-ai ce zice , merita , am vrut sa cumpar de nenumarate ori un soft sau sa imi fac un cont sau sa imi iau un tricou de pe net si ma rugam de ei sa imi accepte cardul sau western union. nu , vroiau doar PayPal. probabil aveau asociat un card PayPal la cont si le era mai usor
L.E: gata s-a rezolvat
apoi la 2 minuteCitat:
Dear XXX,
This message confirms that we have received the documents you sent to
PayPal.
The documents have been successfully attached to your PayPal Account and
will be reviewed shortly.
We review documents in the order in which they are received and generally
require 3 to 5 business days to process these documents. Once we process
your documents, we will contact you about the status of your PayPal Account.
Thank you for your patience and cooperation.
If you have any questions, please contact us using this link:
linkul
Sincerely,
PayPal
bun sistemul cu barcode, probabil de-aia a durat asa putinCitat:
Dear XXX,
Our review is complete and we have restored your account.
We appreciate your patience and thank you for your help in making PayPal
the safest and most trusted online payment solution.
Sincerely,
PayPal
am facut si prima plata deja, totul a mers ok , acum ma rog cumva ca pana primavara viitoare sa introduca si optiunea de primire a banilor. sper sa fie incantati de incasarile lor pana atunci din partea romanilor
Am trimis fax, copie, etc... si pauza. Nici un mail, nimic. Inca mai astept.
ai rabdare o ora doua
Din pacate, e cam monopol... adica singura varianta unanim acceptata ca metoda de plata. Si mi se pare normal ca vrem si noi sa fim printre cei ce castiga bani prin Paypal, nu ? (chiar daca noi, ca tzara, nu suntem priviti cu ochi prea buni de Paypal... si asta in definitiv tot noua ni se datoreaza ;) )
Da, apropo de reactia lui Cristi fata de un ametit ce a platit cu card fals. Astia merita trasi in teapa. Din cauza lor ne trezim ca ne arata lumea cu degetul. Parca nu avem destul pe cap.
Nu toate cardurile de credit emise de bancile Romanesti sunt acceptate de PayPal ? Cel putin mie asa imi zice si din cate stiu eu mai e valabil cardul meu de credit...
Citat:
This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
Bataie de joc... mi-au trimis raspuns ca factura de la utilitati sa fie pe numele meu.. Adica numele lu taicamiu pe factura nu e bun, trebuie sa fie casa mea ? Oamenii care stau in casa parintilor nu se califica pentru un cont de paypal !? Daca stateam in Ferentari le trimiteam factura platita de Gigi Becali. (ca alte utilitati platite oamanii aia oricum nu au)
Este putin spus dezamagit... sunt scarbit de atitudinea lor.
oare ?
eu am trimis factura de la Electrica in scan, cu numele tatalui la fel ca titular si nu a fost nici o problema
Oare ce man ? Am trimis 2, adica DOUA, facturi una de la gaze una de la curent ambele in aceeasi situatie. Si raspunsul a fost cel pe care l-am scris. Vrei sa-ti arat mailul ? Geezzzz....
Daca erai din Germania crezi ca trebuia sa primesti atata umilinta sa trimit faxuri si 1000 de justificari ? Sau nu te deranjeaza !?
nu ma deranjeaza, aduce un plus de securitate pentru utilizatori.
daca nu te deranjeaza, poti scrie aici cum ti-au raspuns ei ?
We're sorry, but your account access limitation cannot be lifted at this
time. We need more information about your account before we can restore
full access to your account. Please complete the steps below so that we may
review your account further:
- Fax a copy of a current utility bill. The bill must show your name and
address exactly as they appear in your PayPal account.
I-am si sunat, si ghici ce, habar n-au de creierii lor. Cica sa mai astept vreo 48 de ore.
de ajuns numele de familie sa fie la fel si adresa , nu trebuie si prenumele sa fie identic ca cel cu care te-ai inscris la ei
mai ai rabdare putin, e ciudat ... un prieten a trimis si el acelasi tip de scan ca mine si la el a durat cu o zi in plus sa ii activeze contul
Eu am facut acum o plata de 10$ si a fost totul ok...nu mi-a cerut nimic scanat. Sa fi fost din cauza sumei adica faptul ca e mica?
contul meu a fost blocat tot la prima plata de 6,99 EUR catre rapidshare.com
poate nu se intampla la toti
L.E.: n-a ca nici nu am terminat de scris aici si mi-am verificat emailul si uite ce gasesc.
Citat:
From - Sat May 19 12:52:45 2007
X-Account-Key: account3
X-UIDL: 1179532605.M576492P20145V0000000000000811I04FB84F4 _0.MailstoreClicknet,S=3128
X-Mozilla-Status: 0001
X-Mozilla-Status2: 00000000
X-Mozilla-Keys:
Received: (qmail 20143 invoked from network); 18 May 2007 23:56:45 -0000
Received: from relay1.romtelecom.net ([86.35.15.30])
by mailstore4.romtelecom.net (qmail-ldap-1.03) with QMQP; 18 May 2007 23:56:45 -0000
Delivered-To: CLUSTERHOST relay1.romtelecom.net adresa.mea@clicknet.ro
Received: (qmail 32045 invoked from network); 18 May 2007 23:56:45 -0000
X-Spam-Checker-Version: SpamAssassin 3.1.1 (2006-03-10) on relay1
X-Spam-Level:
X-Spam-Status: No, score=0.0 required=5.0 tests=none autolearn=disabled
version=3.1.1
Received: from bp01.arbemail.com ([66.179.251.198])
(envelope-sender <paypal.feedback@echosurvey.com>)
by relay1.romtelecom.net (qmail-ldap-1.03) with SMTP
for <adresa.mea@clicknet.ro>; 18 May 2007 23:56:44 -0000
Received: from BP01 ([10.12.14.162]) by BP01.arbemail.com with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.1830);
Fri, 18 May 2007 18:56:42 -0500
thread-index: AceZqC8Qnu6eTRxWSaOt4v5J0HJ38Q==
Thread-Topic: PayPal Needs Your Feedback
From: <paypal.feedback@echosurvey.com>
To: <adresa.mea@clicknet.ro>
Cc:
Bcc:
Subject: PayPal Needs Your Feedback
Date: Fri, 18 May 2007 18:56:42 -0500
Message-ID: <4b7f9201c799a8$2f10bcd0$a20e0c0a@ivdesk.com>
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
charset="iso-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Mailer: Microsoft CDO for Exchange 2000
Content-Class: urn:content-classes:message
Importance: normal
Priority: normal
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.3790.2826
Return-Path: paypal.feedback@echosurvey.com
X-OriginalArrivalTime: 18 May 2007 23:56:42.0653 (UTC) FILETIME=[2F10BCD0:01C799A8]
X-Antivirus: AVG for E-mail 7.5.467 [269.7.4/811]
ce parere aveti voi ?Citat:
Dear NUMELE MEU COMPLET,
We understand that your PayPal account may have been temporarily limited due to questions or concerns by our Account Review team. Thank you very much for your cooperation during this process. We are pleased that your account has now been reinstated.
As part of PayPal's Commitment to excellence, we would like to ask you to take just a few minutes to answer questions about PayPal's account limitation process.
To respond to our survey, please click on the web address below. If that does not work, please cut and paste the entire web address into the address field of your browser.
NOTE: Please respond within five days. After 5 days, this invitation will expire.
http://surveys.echosurvey.com/paypal...0-D8673194FA77
Thank you for your feedback and continued business with PayPal!
Sincerely,
PayPal Customer Support
** An important note from the survey vendor **
PayPal, as the party who controls the data collected in this survey, may use your responses together with existing data it has about you to ensure its products and services meet your needs. PayPal will treat data collected from you in accordance with PayPal's privacy policy. To review this privacy policy, please contact PayPal or visit PayPal's web site.
If you want to be excluded from future surveys and survey correspondence, please click below:
http://surveys.echosurvey.com/paypal...&client=paypal
uitati si de unde este acel IP de mai sus
http://www.dnsstuff.com/tools/whois....66.179.251.198
OrgName: Inflow Inc.
OrgID: NFLO
Address: 550 E 84th Avenue
Address: Suite E-5
City: Thornton
StateProv: CO
PostalCode: 80229
Country: US
NetRange: 66.179.0.0 - 66.179.255.255
CIDR: 66.179.0.0/16
mie imi suna a scam. de unde au avut numele meu complet totusi ?
L.E. 2: am intrat totusi pe acel site , este un sondaj se pare , nu au cerut detalii despre cont cum ar fi user/pass sau financiare (card). dar totusi , trebuia sa vina din partea PayPal ca expeditor
eu am un cont de paypal facut cu un card din afara. daca erai in prima categorie , basic sau cum dreaq sa chema aveai o limita pentru tranzactii.cand iti upgradai contul aveai mai multe facilitati si crestea si limita tranzactiilor. am intrat si eu acum sa vad ce e cu paypal pentru romania, dar e cont cu care doar poti sa cumperi,asa ca momentan e neinteresant. banuiesc ca in functie de ce tip de cont iti alegi o sa ai si o limita a fondurilor ce sunt tranzactionate
Man, eu cred ca e in functie de tara pe care o selectezi. S-ar putea sa am eu mania persecutiei, da' mai las-o incolo de treaba ca treaba cu blocatu e automata si alt motiv eu nu vad. In fine, eu dupa 8 zile am reusit sa deblochez si sa folosesc contul...
inchis
a avut cineva probleme cu verificarea cardului. am luat extrasul de cont, am introdus cele 4 cifre de acolo si-mi spune ca nu sunt alea :)
nici nu am inceput sa-l folosesc si deja m-am sataurat de el.
esti sigur ca le ai luat pe care trebuie? nu de alta dar la mine a mers foarte bine si am si facut plata fara sa imi ceara alte balarii de documente.
de la bcr este - Tranz.:1.5 EUR 10-MAY-07 DDDDPAYPAL--*EXPUSE GB Nr. card:...
DDDD-ul sunt cele 4 cifre, altele nici nu mai sunt in afara de nr. cardului meu si cursul bnr... le-am scris sa vad ce raspuns primesc.
oricum tot pe site-ul lor am gasit la "help" asta:
q: Why can't my bank account be confirmed?
a: PayPal does not allow confirmation from banks where our authentication methods will not function properly. We encourage members who have been unable to confirm their bank account to register with another financial institution.
ar fi aiurea sa fie asta motivul :)
Eu nu am inteles un lucru: daca nu poti scoate bani de la paypal, ii poti totusi primii in cont (si apoi sa ii cheltui tot prin paypal)?