Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Teapa prin PayPal ChargeBack

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Citat Postat în original de pyanystul Vezi Post
    Iti creezi un cont in care sa primesti banii, dupa ce i-ai primit ii transferi in contul tau adevarat la care ai atasat si cardul.Si daca fraieru' vrea sa isi ia banii inapoi, nu are decat, pt ca nu mai are de unde.....si daca paypal-ul se supara si blocheaza contul ca nu ai facut chargeback, sa il blocheze, ca si asa erea facut doar pt o tranzactie.
    Asa, asa, ca doar asta incurajam noi pe seopedia.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    48
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de pyanystul Vezi Post
    Iti creezi un cont in care sa primesti banii, dupa ce i-ai primit ii transferi in contul tau adevarat la care ai atasat si cardul.Si daca fraieru' vrea sa isi ia banii inapoi, nu are decat, pt ca nu mai are de unde.....si daca paypal-ul se supara si blocheaza contul ca nu ai facut chargeback, sa il blocheze, ca si asa erea facut doar pt o tranzactie.
    incredibil....

primul sau post.....

dracosu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    27th February 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    171
    Putere Rep
    32

Implicit

Nici macar nu are legatura cu problema pe care am pus-o in discutie.
    Am un site unde iti poti comanda lucruri gratis, moca sau cum vrei sa le zici :D

Costin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    33
    Posturi
    415
    Putere Rep
    34

Implicit

Se poate sterge postul lui pyanystul?

cismarel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th July 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit teapa 3000e

buna seara, astazi m-am trezit cu o balanta de minus 3000 euro la paypal si pe alt cont de minus 400e de asemenea au ramas cateva plati fara chargeback cred ca in total s-ar ajunge la 5000 de euro. Povestea mea este urmatoarea: am gasit un american pe cateva forumuri care avea referinte bune ca exchanger de paysafecarduri, si am zis sa il incerc toate bune si frumose am schimbat cu el timp de o luna vreo 3-4 mi de euro prin paysafecarduri si astazi am vazut ca a facut 11 chargebackuri nenorocitul. Am si eu o intrebare:
    Daca am un card de debit legat la paypal si il tin mereu pe 0, pot sa imi ia bani de pe el si sa ma trezesc cu minus 5000e la banca, i sa intamplat cuiva asta?
    multumesc pentru ajutor

Empire este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    41
    Posturi
    360
    Putere Rep
    27

Implicit

@cismarel, eu stiu pe cineva care a ajuns la -$2000 in pp, dar n-am auzit sa-i traga de pe card ceva. Oricum, la suma aia ai cam pus-o, nu ai cum sa scapi de paypal. Va trebui sa o achiti cumva. Asta daca era contul pe numele tau
    Dar tu inca nu ai pierdut disputele, ti-au blocat doar banii. Ai grija sa mentii mereu contactul cu paypal, sa le dai tot ce iti cer si sa raspunzi coerent si detaliat la acuzele celui care a facut disputele. Sansele de a le castiga nu sunt 0%. Daca ii si suni...

Faza cu Paypal e dupa cum zicea cineva pe pagina cealalta, daca deschizi disputa cum trebuie ai 80% sanse sa o castigi indiferent de cine are dreptate.

Recomandarea mea e sa treceti pe alte procesatoare, nu sunteti singurii care au luat astfel de tepe. Alertpay e mai ok, dar asta doar pentru ca analizeaza mai atent disputele. Si acolo se pot lua tepe. Cel mai bine e sa va orientati spre Liberty Reserve sau Perfect Money.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Mai fratilor, sincer eu nu inteleg un lucru, ce e drept, nici nu mi-am batut capul sa caut o explicatie la lucrul acesta:
    Sa zicem ca eu vand un serviciu unuia... oarecare. Ma achit de obligatii si pot face dovada ca mi-am indeplinit jobul asumat.
    El face plata printr-un card furat, sau, ... prin stiu eu ce tertipuri.
    Peste o anumita perioada, proprietarul de drept al cardului face chargeback.
    Eu unul sunt in disputa asta vanzator de buna credinta. Banii pe care i-am primit sunt munciti si am tot dreptul sa ii retrag. De ce papuci nu ma scot pe mine din ecuatia asta si nu ii blocheaza contul celui care mi-a trimis banii? Ce ma intereseaza pe mine ca ala a furat banii din contul altuia? De sa sa fiu eu pagubitul cand principalul vinovat pentru frauda este cumparatorul si chiar PayPal pentru ca a autorizat tranzactia?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

cismarel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th July 2011
    Vârstă
    31
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit multumesc pentru ajutor

Contul este pe numele mamei, nici macar nu ma gandesc sa achit suma aia, compania de credit este de vina pentru ca la lasat sa retraga 11 plati in aceasi zi si a retras platile la toti care i-au dat paysafecarduri intro singura zi, e strigator la cer cum poti sa regragi o gramada de plati pe care le-ai facut timp de o luna si ceva la mai multe persoane intro singura zi, Daca sa presumunem ca nu i-asi fi dat nimic, atunci de ce a mai facut 13 plati si 11 lea retras, sunt sigur ca o sa le retraga si pe celelalte. Sa arete dovada ce trebuia el sa primeasca de la mine si nu a primit, tot sistemul lor de chargeback este conceput pentru scameri.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plata prin PayPal cu cardul
    De danP în forumul PayPal
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 20th June 2011, 17:05
  2. Solutii / idei pentru evitare chargeback PayPal
    De superbus în forumul PayPal
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 24th February 2010, 13:03
  3. Plata furnizori prin PayPal?
    De marcos29 în forumul PayPal
    Răspunsuri: 2