Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Notification of Limited Account Access?

Afișare hibrid

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    54

Implicit

Daca ai business account, pana sa iti faca freezing la cont , teoretic ar trebui sa te sune personal un rep de al lor pe nr de tel care il ai trecut in cont. Daca nu raspunzi iti blocheaza contul. Stiu personal un caz cand cineva a fost "inghetat" pt activitate suspicioasa - retrasese peste 50k intr-o saptamana- si a reusit sa isi dea release la fonduri dupa ce a discutat cu un paypal rep si a explicat exact provenienta banilor, business legit, no chance of chargebacks.. etc... Ma rog, era us paypal account.

Ca sa dai de un personal rep, suna la nr ala care ti l-au dat ei, si vezi ca intai o sa dai de low level functionari, bate-i la cap pana te transfera la un personal representative, asa cred ca se numeste. Sunt niste functionari paypal care se ocupa special de business accounts - sunt o multime de businessuri care ruleaza prin paypal, gen sume enorme, iti dai seama ca in cazul alora paypal nu poate sa scape cu un email si va retinem banii pt 6 luni... si vezi daca ca daca explici cum trebuie si ii convingi, ei au autoritate sa iti dea unfreeze.

In afara de cazul asta, am citit pe net o multime de cazuri in care toti au asteptat 6 luni si nu au avut ce sa faca, asa ca success ce pot sa zic.

Inca o intrebare, de curiozitate, ai dat withdraw la bani rapid dupa ce ai primit un transfer nou de bani? Stiu ca asta declanseaza in general filtrul lor - ma rog, si tranzactiile pe ebay, si alte chestii...

zoltan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th February 2007
    Vârstă
    51
    Posturi
    26
    Putere Rep
    36

Implicit

Mersi pentru advice-uri. Dar daca e personal representative, nu ar fi trebuit sa-mi fie alocat la crearea contului? Ca asa la telefon, doar sa cer un personal rep... ma vor ignora din nou. Anyway, am sa incerc imediat.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th February 2007
    Vârstă
    51
    Posturi
    26
    Putere Rep
    36

Implicit

I-am sunat si am stat pe linie 40 de minute. Pana la urma, au zis ca o sa ma sune ei azi. Ma'ndoisc, dar astept telefonul lor.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th February 2007
    Vârstă
    51
    Posturi
    26
    Putere Rep
    36

Implicit

Nu m-au sunat inapoi...
    Anyway, am si uitat de ei, iar dupa 5 zile, m-au reaprobat. Deci, pana la urma totul e OK.

superbus este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    23rd October 2007
    Locaţie
    Madrid
    Vârstă
    50
    Posturi
    810
    Putere Rep
    0

Implicit

astia de la paypal citesc seopedia.

m-am limitat si pe mine. acelasi mesaj idiot, acelasi tip de cont : business, la fel fara nici un fel de problema si .. totusi.

imi cer o gramada de documente... in fine..incet ..incet toate aceste actiuni ale lor imi intaresc ideea ca : traiand in romania suntem priviti cu suspiciune chiar si atunci cand suntem corecti...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 9th February 2011, 23:25
  2. Cine-i de fapt Renalo Investments Limited?
    De Adam în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th February 2008, 01:14
  3. job expert Ms Access
    De Ianna în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th December 2007, 02:09
  4. windows genuine advantage notification
    De FireEyes în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 25th January 2007, 17:13
  5. Chestiune banala in Access