Daca ai business account, pana sa iti faca freezing la cont , teoretic ar trebui sa te sune personal un rep de al lor pe nr de tel care il ai trecut in cont. Daca nu raspunzi iti blocheaza contul. Stiu personal un caz cand cineva a fost "inghetat" pt activitate suspicioasa - retrasese peste 50k intr-o saptamana- si a reusit sa isi dea release la fonduri dupa ce a discutat cu un paypal rep si a explicat exact provenienta banilor, business legit, no chance of chargebacks.. etc... Ma rog, era us paypal account.
Ca sa dai de un personal rep, suna la nr ala care ti l-au dat ei, si vezi ca intai o sa dai de low level functionari, bate-i la cap pana te transfera la un personal representative, asa cred ca se numeste. Sunt niste functionari paypal care se ocupa special de business accounts - sunt o multime de businessuri care ruleaza prin paypal, gen sume enorme, iti dai seama ca in cazul alora paypal nu poate sa scape cu un email si va retinem banii pt 6 luni... si vezi daca ca daca explici cum trebuie si ii convingi, ei au autoritate sa iti dea unfreeze.
In afara de cazul asta, am citit pe net o multime de cazuri in care toti au asteptat 6 luni si nu au avut ce sa faca, asa ca success ce pot sa zic.
Inca o intrebare, de curiozitate, ai dat withdraw la bani rapid dupa ce ai primit un transfer nou de bani? Stiu ca asta declanseaza in general filtrul lor - ma rog, si tranzactiile pe ebay, si alte chestii...

Răspunde cu citat