Am primit articolul de la Flavius si voi incerca sa fac o recenzie cat mai obiectiva, chit ca poate nu este tocmai ceea ce va dori sa auda. Sper insa sa il ajute sa isi corecteze micile lacune.
Calitatea este medie, exprimarea gramaticala este una corecta, atentie insa la faptul ca dupa punct intotdeauna se lasa spatiu. Se vede ca nu esti foarte familiarizat cu nisa, astfel ca de la mine ai circumstante atenuante pentru acest articol.
Articolul este mai degraba unul SEO decat unul scris pentru un vizitator normal. Prea multe repetitii ale cuvantului cheie principal casa de pariuri. Un astfel de articol este ok ca articol de suport, dar nu consider ca ar fi ok pentru a fi postat pe main site. (parerea mea).
Overal, foarte ok pentru cei care aveti nevoie de volum mare de informatie de o calitate medie, dupa cum am mai spus.
@Flavius, sper sa intelegi ca cele de mai sus nu sunt spuse cu rautate ci sunt puse pe tapet in scopul de a te ajuta sa iti inbunatatesti serviciile.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!