Buna ziua
ofer gratuit programare php mysqli css html javascript si ajax pentru proiecte mici care nu necesita mult timp de dezvoltare!
Cererile va rog sa mi le trimiteti in pm si discutam detalii ...
Multumesc!
Foarte Eficient!
Nu mi se pare eficient!
Buna ziua
ofer gratuit programare php mysqli css html javascript si ajax pentru proiecte mici care nu necesita mult timp de dezvoltare!
Cererile va rog sa mi le trimiteti in pm si discutam detalii ...
Multumesc!
Eu am apelat la serviciile lui pentru un script , in urma colaborarii lui am ajuns la concluzia ca el ofera ceea ce in trebuie dar in plus de alte persoane el ofera si in plus atunci cand considera ca e mai bine ca el chiar daca clientul este dispus sa nu plateasca pentru munca depusa in plus fata de intelegerea initiala.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Rog un moderator sa atentioneze userii ca limba oficiala a acestui forum este limba romana!
"in urma colaborarii lui am ajuns la concluzia ca el ofera ceea ce in trebuie dar in plus de alte persoane el ofera si in plus atunci cand considera ca e mai bine ca el chiar daca clientul este dispus sa nu plateasca pentru munca depusa in plus fata de intelegerea initiala"
Voi intelegeti ceva in plus?
@ Consumatorul - Intr-un final am prins ideea dar mi-a luat ceva pana sa pun cap la cap tot amalgamul de cuvinte.
Frumos din partea lui ca ofera un feedback omului dar ar fi bine sa-si clarifice ideile inainte.
Module wordpress nu faci?
I-am cerut lui @all3ss1o sa-mi faca un script iar acesta mi-a oferit cateva modificari in plus fata de ceea ce am cerut initial, fara a cere bani in plus.
Motiv pentru care il recomand cu caldura.
Imi cer scuze fata de toti cei care i-am facut sa citeasca in plus... , imi merit frumoasa penalizare.
Vreau mai mult, mai mult si atat.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)