@Cristi daca ar fi dupa tine toti excrocii ar fi liberi, mai dezamagit, in cate excrocheri online ai vazut tu contracte semnate ? dar in excrocherii offline? Si totusi sunt destui cei condamnati pentru asta? Individul a solicitat o suma de bani pentru un anumit bun la mai multe persoane, a trimis respectivilor si contul in care sa se faca plata, la alti indivizi a trimis si documente falsificate ca dovada ca sa facut transferul domeniului. Nu am depus eu banii asa intr-un cont la intamplare ci in urma unei solicitari.
Apropo de banii ce ajung in contul tau care nu erau ai tai si nu ai sesizat organele competente, este caz penal la fel cum si gasirea unei sacose cu bani pe strada pe care nu o duci la politie, nu cunosc articolele de lege dar sunt cazuri reale mediatizate.
As ca caz divers, a fost n caz de curand in presa despre un individ care a cerut verbal bani unor batrani, fara martori, fara nici o hartie, fara nimic pentru nu stiu ce chestie, si a fost prins si condamnat, si totusi eu am un caz mai solid. Sau cazul in care niste indivizi au gasit la grapa de gunoi o cizma in care erau cateva zeci de mii de euro si nu au anuntat politia, si sau trezit cu dosar penal.
Tu probabil vezi cazul din punct de vedere strict comercial, cand este necesar un contract, si atunci daca ai aceptat bunul si l-ai folosit trebuie sa il platesti (am castigat un caz de genul asta in instanta, si chiar daca aveam contract, judecatorul a spus ca nu il intereseaza nici contractul si nici factura de vreme ce a luat bunul si la folosit) dar aici este un caz penal unde sunt aproape sigur ca nu ai experienta
Ultima modificare făcută de lovelife; 31st October 2011 la 18:52.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama