Ok, inchidem aici lista deocamdata. Astept articolele voastre pe pm zilelele astea, nu este nicio graba din partea mea.
Numai bine tuturor!
Ok, inchidem aici lista deocamdata. Astept articolele voastre pe pm zilelele astea, nu este nicio graba din partea mea.
Numai bine tuturor!
As fi vrut si eu, daca vrei si la schimb![]()
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Si eu unul, cand va mai fi de actualitate.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
lovelife si robyroy, tocmai v-am mai facut rost de 2 bileteAstept advertorialele...
Doua tocmai au fost publicate si indexate.
Am colaborat cu Rares, membru foarte serios !
Si eu am colaborat. Om serios!
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Thii, tocmai cautam si eu advertoriale..
1. haos <- asa incepe lista urmatoare, in caz ca vei mai oferi vreodata advertoriale gratuite (pe site generalist sau de business)
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Rares, merci, apreciez. Ti-am trimis articolul.
@lovelife, ti-am ramas dator, iti pot publica si eu o serie de advertoriale. Bineinteles, tot gratuit![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Tot pentru lista urmatoare daca este posibil:
1. haos
2. tiberiur
.
Ok baieti, cel mai bine asa. Continuati lista noua pana la 10, urmand ca dupa data de 20 sa le public. Dupa care ne oprim aici![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)