Google ofera informatii de trafic in timp real pentru Bucuresti si autostrazi in serviciul Maps - IT - HotNews.ro
Versiune printabilă
Am inteles ca nu prea functioneaza...
un nou panda update Official Google Panda Update Version 3.8 On June 25th Ceva modificari?
Eu chiar ieri verificam ranking-uri pe .com si .com.au si ma miram ca erau variatii minime fata de saptamana trecuta. Am re-verificat acum cativa termeni importanti pe .com si nu vad nici o schimbare.
Firefox 14 rolls out: Google searches default to HTTPS, OS X Lion users get fullscreen support -- Engadget
Asta inseamna ca odata ce utilizatorii vor face update, vom avea si mai putine informatii despre keyworduri.
Google declara razboi click-urilor gratuite
Google Advertising: Think Nobody Clicks on Google Ads? Think Again! | WordStream
Google afiseaza in WT cele mai noi linkuri catre siteurile noastre. Mai multe informatii aici: Google Adds Download Latest Links To Webmaster Tools
am vazut cativa romani care au reclama pe youtube, unul dintre ei este gaben. el zicea anul trecut ca se va infiinta un parteneriat de acest gen si in Romania, stie cineva mai multe detalii?
acesta e gaben: viitor de haur tara noastra are! gaben 614 - YouTube, iar el zicea in iarna ca vara asta vei putea face parteneriat cu youtube: adica iti pui reclamele adsense pe video-urile tale. parteneriatul acesta nu exista decat in America, Germania si inca cateva tari. vad ca acum gaben are reclame la video-uri, deci e partener youtube. insa eu nu am auzit ca ar exista asa ceva in Romania, asadar cum a reusit?
Gaben e un blogger din Baia Mare.
Da, exista Adsense for Youtube. Ei eu am activate reclamele pe contul de Youtube.
Oricum, intrebarea ta nu face obiectul acestui topic, insa daca tot am scris, hai sa detaliez putin:
- mie mi-au fost activate reclamele in momentul in care am atins peste 150,000 de vizualizari. Din pacate, 2 dintre clipurile care aduceau cele mai multe vizite nu au fost acceptate, astfel ca am ramas cu 200-400 vizualizari zilnice. CPC-ul este extrem de mic (vorbim aici de reclame in engleza, ca sa fim intelesi) la mine, variind intre 1 cent si 15 centi.
- nu toate clipurile iti sunt acceptate. Eu unul, prefer sa nu incarc clipuri cu muzica, intrucat Youtube detecteaza instant, iar prea multe incercari de incarcare a unui continut asupra caruia nu ai drepturi pot duce la terminarea contului.
Cam atat.
cred ca am gasit ceva: Sunt primul partener Youtube din Romania? - YouTube
Post facut de Matt Cutts in urma cu cateva minute:
http://img259.imageshack.us/img259/3...spetwitter.jpg
Ce le mai place sa tina oamenii in stres.
Da, da, da, trimit pe dracu:) am primit acelasi mesaj, doar ca in engleza:))
If you are able to remove any of the links, please submit a reconsideration request, including the actions that you took. Dar daca nu detin control asupra lor?? Raman cu siteul banat :)) Bleah, misto logica.Citat:
We've detected that some of the links pointing to your site are using techniques outside Google's Webmaster Guidelines. We don't want to put any trust in links that are artificial or unnatural. We recommend removing any unnatural links to your site. However, we do realize that some links are outside of your control. As a result, for this specific incident we are taking very targeted action on the unnatural links instead of your site as a whole. If you are able to remove any of the links, please submit a reconsideration request, including the actions that you took. If you have any questions, please visit our Webmaster Help Forum.
Si eu tot 2, pe un domeniu penalizat acum 4 luni. Abia ieri au trimis 2 mailuri:) Cred totusi ca sunt depasiti de situatie, si incearca cumva sa rezolve problemele create, fara insa a "pica de prosti".
Se pare ca cei de la google s-au gandit sa anunte inainte cu o zi updateul de panda Google Panda Alert: Data Refresh Starts Tonight - Search Engine Watch (#SEW)
hmm ... acum sa speram ca nu au stricat si mai mult ...
Mda, un nou update panda .Deocamdata nu am observat schimbari majore in serps dar din experienta update-urilor trecute,dureaza 1-2 zile pana schimbarie se propaga si pe .ro
Dap, inca nu am vazut nici eu nimic schimbat.
Conform informatiilor disponibile in cateva ore ar trebui sa se vada schimbarile.Citat:
Google says it will roll out the latest update to its Panda algorithm later tonight.
Google a introdus o noua optiune in WMT, este vorba de index status. Asa puteti vedea exact cate URL-uri aveti indexate in Google.
Official Google Webmaster Central Blog: Behold Google index secrets, revealed!
Misto! arata niste informatii chiar interesante :)
Tablul de pe partea dreapta contine programul pe zile de desfasurare + explicatiile aferente.
Google a introdus "hand write" pentru smartphon-uri. Acum puteti cauta cuvinte scriind direct pe ecran. L-am incercat, nu merge foarte bine. Trebuie sa scrieti bine literele. Mi se pare mai practita tastatura.
Make your mark on Google with Handwrite for Mobile and Tablet Search - Inside Search
New notifications about inbound links
Official Google Webmaster Central Blog: New notifications about inbound links
Pan la urma chiar ne spune unde am pierdut cheile prin casa. De vazut doar cum le declaram :)
Stiam doar de transformari gen inch to cm http://www.google.ro/search?q=22+inc...ient=firefox-a
Hopa, avem si cursul valutar? http://www.google.ro/search?q=1+euro...ient=firefox-a
Nu stiu daca e o noutate, dar mie imi face placere sa v-o recomand si voua cand va saturati de scris linii de cod sau cand nu va vedeti site-ul pe primul loc in google. Scrieti in google exact asa (fara ghilimele):
"do a barrel roll" :D :D :D
Fara asta, asta e in plus si nu are treaba cu google ... e offtopic :D -> "Succesuri"! (by eBA :D)
@neo: super cu meteo desi nu pare sa fie in timp real
Vremea la predeal: 12 °C | °F ? Poate mai la noapte. Pe Bucuresti poate sa fie doar 32 dar la Predeal nu vad cum. Uite webcam predeal live.
Umiditate orsova: Umiditate: 19%. As vrea eu in sens ca a tras umezeala in veselie tutunul de injectat si a trebuit sa trec pe tigari normale.
De unde ia datele?
SUnt curios cate nise mai acapareaza google.
Toate site-urile dezvoltate pentru: meteo, curs valutar, dictionare...... in curand travel (deja lansat si in ro), real estate, shopping, .... sunt degeaba acum.
Banii investiti au devenit pierdere, aplicatiile dezvoltate, ..... ca sa nu mai vb de seo.
As vrea sa vad "locuri de parcare libere" :)
@Tom - Google nu creeaza continut, nu scrie retete, nu monitorizeaza vremea, nu are hoteluri. Asa ca deja stii unde e viitorul :)