Cateva cuvinte de la ESWC 2007:
Intalnirea cu Dave Colllins a fost interesanta, desi eu consider multe din argumentele sale invechite ( de exemplu afirmatia lui "blogurile nu aduc bani" absolut dubioasa, ShareWarepromotions defapt si-au inchis blogul. All in one insa un bun speaker cu experienta in a tine o discutie deschisa.
Bob Walsh e insa poate mult mai ancorat in realitatile de zi cu zi. Mike Culver de la AWS excelent de simpatic. O multime de oameni interesanti, premii si gadgeturi gratis.
Interesant ca din cei aprox 150 persoane 11 eram romani, 4 de la Avangate, eu, ownerul de la Lobstersoft si inca 5 baieti de la firme romanesti de software.
Conferinta a in proportie de 70% axata pe promovare, marketing si putin si pe partea SEO. Mult discutat a fost si social networks, blogs, usability, conversiontracking etc
Foarte putin discutat link baiting, landing pages.
Am pus la continuarea in blog Submit Suite Blog » ESWC (European Software Conference) 2007 - Part 1 , acolo se afla si 2 prezentari legate de SEO, una facuta de mine si cealalta de Andy Brice. In momentul in care apar si celelalte prezentari o sa le pun sus.
Inainte sa ma intrebe krumel, iata si cateva chestii inedite:
1. Chiar daca intalnirea a fost la Marriott internetul costa 20e pe zi
2. Cei de la Tucows au fost extrem de draguti sa imi accelereze niste promotii (for free)
3. Am primit licente in valoare de aprox 200€
4. In ultima zi a avut loc un fel de online checking a site-urilor , gen: "check min pls" facuta de Dave; toate exemplele erau dezastruase, asta cu bunatate spus![]()

Răspunde cu citat