Salutare! Nici eu nu sunt foarte experimentat in Facebook ads dar va spun ce am observat si eu. Fiecare anunt primeste un quality score, cu cat acesta este mai mic cu atat costurile vor fi mai mari in consecinta se recomanda setarea a 6 anunturi identice, fiecare cu poza diferita si se urmareste care are cel mai bun score.
In alta ordine de idei Facebook cunoaste foarte bine comportamentul userilor si cand vor sa-ti ia banii iti afiseaza reclama acelor useri care sigur dau click.
Ca fapt divers .... am setat o campanie cu 6 pozepentru un anunt identic, doar 3 au fost aprobate iar din cele 3 una singura avea un quality score acceptabil in consecinta am ales sa rulez acel anunt. In prima zi cu 30 de lei am luat 500 likes, a doua zi numai 200 deoarece scazuse quality score. Concluzia la care am ajuns este aceea ca trebuie in fiecare zi sa opresti anuntul si sa pui altul cu alte poze deoarece Facebook sa pricepe de minune sa-ti pape banii fara sa iti dea nimic in schimb decat vrajeala
De ce vrajeala? Din cei 700 care au dat like de buna voie in cadrul campaniei de promovare, unul nu a intrat niciodata pe site in urma posturilor ulterioare, iar fiecare post are un reach de maxim 200
Poate imi scapa mie ceva sau poate datele pe care am reusit eu sa le adun nu sunt suficiente pentru a trage o concluzie corecta asadar ii rog pe cei experimentati sa vina in ajutorul nostru
Succes!

Răspunde cu citat