Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 11

Subiect: Ce spun clineti magazinelor online

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit Ce spun clineti magazinelor online

Am deschis acest subiect pentru:
    1.peste tot se vorbeste doar de calitatea serviciilor,angajatilor,etc
    2.toti acuza magazinele online pentru greselile clientilor
    3.Se uita ca la capatal telefonului exsita un alt om,care nu trebuie jicnit si injosit ca tu faci o comanda pe internet si trebuie sa fii tratat regeste
    4.Multi iau produsul il folosesc 9 zile si returneaza produsul folosit (second-hand) se duce la nunta cu rochia,se incalta cu o pereche de cizme o seara,foloseste produsul pe afara etc.
    5.De ce romani vb gretos la telefon si se cred importanti (multi isi spun functia) De ce oare? sa stim cu cine vb? Sau ce?
    6.Se face o comanda la 23:Am si clientul asteapa produsul la ora 8:am dimineata.Cand suni spune ca refuza comanda ca nu i-a ajuns produsul ca el a facut comanda IERI.
    Cateva perle spune de clineti in ultima luna:
    Esti o proasta:clienta a selectat alta culoare si a dat vina pe noi
    Daca te vad pe strada de impusc in cap:Clinetul nu avea un abtipildul lipit bine pe un produs
    Va dau in judecata cu site-ul vostru de kkt saracilor:a folosit un produs 9 LUNI de zile si vroia bani inapoi pe el(asa e legea in Romania)
    Am gasit mai ieftin cu X suma dar il vreau de la voi:Vroia discount mare si nu stia cum sa faca
    Am mai comanda la voi multe produse:vroia discount dar nu comandase nici un produs
    Daca mai aveti perle le astepam...
    Nu intodeauna este de vina ce-l care vinde,cums e spune...
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

1. da, pentru ca este o problema in general sa gasesti un angajat bun si ieftin
    2. daca analizezi la rece, in majoritatea cazurilor e vina magazinelor.
    3. clientul este rege. Daca nu ai realizat asta pana acum, ti degeaba magazine.
    4. sunt cazuri rare sau foarte rare, iti pot confirma si alti colegi din bransa, nu uita ca suporta curierul dus intors si nu are contract ca tine, costa 40-50 lei plimbarea + blocarea sumei platite minim 30 de zile, nu e chiar o smecherie pentru o tanti care vrea sa aiba cizme pentru o seara, ca sa te parafrazez
    5. iti vorbesc gretos pentru ca le ai gresit cu ceva
    6. nu exista 23 AM, scrie la loc vizibil ca discutam de maxim ora 16 ( de ex ) pentru expeditii.

De rest, apropo de semnatura, mai multa atentie la text.

Later: apropo de punctul 4, o mica greseala a magazinelor si care va "ajuta" la cazurile de retur: nu puneti costuri de livrare zero in factura. Puneti valoarea normala sau chiar exagerata a transportului, de ex 25-35 lei apoi veniti cu Discount promo si scadeti suma respectiva. Astfel, pentru client va fi transport zero, dar in cazul de retur, veti putea scadea valoarea transportului din ramburs, pentru ca legea face referire clar ca transportul catre client si returul acestuia nu face obiectul returnarii contravalorii. Desigur, puteti "jongla" cu artificiul, sa nu il aplicati in cazul clientilor seriosi sau in cazul unei probleme reale a produsului, dar veti descuraja cu siguranta "turistii" de ocazie.
    Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 4th December 2012 la 12:07.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

1.Nu exista angajati ieftini si buni doar cazuri speciale..
    2.Daca analizam la rece totul este exact cum ai spus tu...logic..
    3.Clientule este rege:in anumite cazuri nu,cand te sun (eu sunt de vina) si tot eu te injur sa etc.si Dupa aia scriu pe forum astia ca vai ce nemultumit sunt )
    4.Daca rochia costa 1500 roni pot suporta si eu 50 roni stai linistit,e deja un sport asta...
    5 tu mi-ai raspuns gretos cand am intrat prima oara in contact cu tine la telefon..nu uita ca te-am si intrebat de ce vb asta..
    Cum sa gresesc la cineva cand nici macar nu ai cunosc,suna pentru prima oara..?
    Superioritate este lipsa de respect...

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

6 out of 6 members found this post helpful.

Implicit

Scoopo, daca le scrii asa clientilor tai... nu ma mir ca iti raspund astfel. Daca le vorbesti in acelasi mod (neinteligibil) probabil ca ii faci sa se enerveze...

Eu de exemplu, ma chinui sa inteleg ce vrei sa spui, DE FIECARE DATA cand postezi.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Am deschis acest subiect pentru:
    1.peste tot se vorbeste doar de calitatea serviciilor,angajatilor,etc
    2.toti acuza magazinele online pentru greselile clientilor
    3.Se uita ca la capatal telefonului exsita un alt om,care nu trebuie jicnit si injosit ca tu faci o comanda pe internet si trebuie sa fii tratat regeste
    4.Multi iau produsul il folosesc 9 zile si returneaza produsul folosit (second-hand) se duce la nunta cu rochia,se incalta cu o pereche de cizme o seara,foloseste produsul pe afara etc.
    5.De ce romani vb gretos la telefon si se cred importanti (multi isi spun functia) De ce oare? sa stim cu cine vb? Sau ce?
    6.Se face o comanda la 23:Am si clientul asteapa produsul la ora 8:am dimineata.Cand suni spune ca refuza comanda ca nu i-a ajuns produsul ca el a facut comanda IERI.
    Cateva perle spune de clineti in ultima luna:
    Esti o proasta:clienta a selectat alta culoare si a dat vina pe noi
    Daca te vad pe strada de impusc in cap:Clinetul nu avea un abtipildul lipit bine pe un produs
    Va dau in judecata cu site-ul vostru de kkt saracilor:a folosit un produs 9 LUNI de zile si vroia bani inapoi pe el(asa e legea in Romania)
    Am gasit mai ieftin cu X suma dar il vreau de la voi:Vroia discount mare si nu stia cum sa faca
    Am mai comanda la voi multe produse:vroia discount dar nu comandase nici un produs
    Daca mai aveti perle le astepam...
    Nu intodeauna este de vina ce-l care vinde,cums e spune...
    @scoopo pe fond probabil ca ai dreptate, dar dupa cum spunea si nichita e foarte greu de inteles ce scrii.

Incearca sa:
    1) scrii literele in ordinea care trebuie, ai scris de 3 ori "clineti" in loc de clienti, inclusiv in titlu.
    2) daca te hotarasti sa incepi cu litera mica dupa punct, scrie cu litera mica dupa punct. Nu te razgandi la mijlocul listei.
    3) dupa orice virgula, punct, sau doua puncte pune spatiu.
    4) pune ghilimele acolo unde trebuie. Altfel e greu ca cineva sa-si dea seama ca o anumita propozitie e ce a spus la un moment dat un client.

Or mai fi si altele dar astea ma zgarie pe mine pe retina si ma face sa ma gandesc la cum scrii si nu la ce scrii.
    Caut cu jingle.ro.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Nichita nu vb direct cu clineti.Iti dai seama ) dupa cum scriu ca nu am rabdarea necesara..
    Dar din ce vad multi se ocupa de afiliere,vand articole,adsense,ofera fani facebook.Sunt si cativa cu magazine..
    Puthre scuze de retina )

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    clineti.Iti
    N-ai inteles nimic
    Caut cu jingle.ro.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Cum se face ca mie imi vorbesc clientii asa ?

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

NU am zis ca nu am asa ceva.Am zis doar cateva chestii de la oameni care sunt de vina si dau vina pe alti.Adica made in Romania.Nu public chestii de genu asta pe site..nu le vad rostu..doar daca este vb de comentarii la produse...Am formular care le trimit automat pe e-mail si daca vor sa dea o parere bine daca Nu, asta este.Sa nu crezi ca sunt de ieri pe piata, de 5-6 ani ma ocup de comertul online si seo.Am pierdut am castigat,dar asa am invatat sa le fac pe toate...Nu sunt perfect (scriu dezordonat) scoala am terminato,nu sunt Rom(deci stiu #dex# bine,care ma cunosc stiu cu cine vb.Nu-mi plac oameni superiori,chiar detest chestia asta.Eradu mi-ai zis-o de parca....tu faci o treaba de 10 si eu de 6 .Ce te face sa crezi,ca nu am 10000 de cometarii pozitive si 30 negative? Si am vrut sa pun in evidenta altceva.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

N-am vrut sa par arogant sau ceva de genul daca cumva am lasat impresia asta insa iti spun ca in general oamenii nu ajung sa iti vorbeasca asa daca ai o anumita prestanta, impui respect, creezi o stare pozitiva, ai o capacitate buna de relationare. Genul ala de oameni vorbesc asa cand cobori discutia la nivelul lor, oricum multe nu poti discuta cu ei asa ca e bine sa fi formal, scurt si cuprinzator, cel putin asta e cea mai recomanda atitudine in nisa ta.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. prietenii'mi spun Adi
    De adriant în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 11th September 2012, 18:23
  2. Lista Magazinelor Romaneşti Cu Plata prin paypal
    De SorelMihai în forumul PayPal
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 21st October 2011, 18:53
  3. Corectati-ma daca spun prostii
    De Seinfeld în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2