Salut, am nevoie de o lamurire asupra unui lucru.
Pe internet se gasesc diferite platforme de web 2.0 pe care iti poti face bloguri, care sa linkeze spre site-ul de baza, dar in general aceste platforme sunt super aglomerate de spamm, cum ar fi: Drupal sau SaturnFans Forums - Blog Entries sau northsidesun - For 40 years, Covering Northeast Jackson, Madison and Ridgeland.
Din moment ce s-au acceptat texte in limba romana, cu siguranta s-au acceptat si pentru nisa pr0n sau altele care sa dauneze, si prin verificare am realizat ca sunt multe astfel de articole pe aceste site-uri, care au link spre site-uri warez.

Cei care posteaza articole pe site-uri de genul, cauta de asemenea si sa creeze linkuri spre acele articole pentru a ajuta la indexare sau pentru a forma o structura piramidala, deci sunt site-uri care primesc multe linkuri, dar de asemenea, aceste site-uri dau multe linkuri spre site-uri nu tocmai apreciate de motoarele de cautare.

Deci, din punctul meu de vedere, articolele postate pe aceste site-uri cu siguranta ajuta site-uri din warez, site-uri cu o concurenta medie pe .ro.. dar..ajuta intr-adevar site-uri curate, pe nise cu o concurenta majora pe .ro ?