Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Article Submitter Pro.

Vizualizare arbore

Quatze Guest

Implicit Article Submitter Pro.

M-am saturat sa bag articole manual in directoarele de articole...stau cate 4-5 ore si introduc abia in 50 de siteuri...care mare trafic nu imi aduc. Ce-i drept fac asta abia de vreo saptamana, dar deja parca e munca cea mai dee jos.

Am gasit un soft pe care il testez acum . Varianta demo merge doar 5 zile si am de gand sa stau sa bag cat am timp. Vine cu o lista cu aproape 1000 free article submission sites la care bineinteles poti sa adaugi lista ta ..daca ai altele in plus. Faci articolul..bagi Titlul, Url-ul..descrierea etc..apoi dai automatic submission si el incepe sa iti incarce singur paginile din lista, in ordine. Daca e nevoie sa iti faci cont pe siteul respectiv..iti faci, apoi programelul completeaza singur toate campurile pt articol si tu dai submit. Apoi treci la siteul urmator.

Daca l-a folosit cineva pana acum si a avut rezultate bune sa-mi spuna si mie daca merita sa-mi bat timpul...daca nu..testez singur.

Varianta Demo pentru cine vrea sa incerce este aici:

Article Submitter Pro

Later Edit. Am inceput de 10 minute si din 10 siteuri din lista lor pana acum mi-au mers doar 3..in care am si bagat articolul si am primit si mailul de confirmare a reviewului in 24 ore. Restul de 7 ...."page not available"
    Ultima modificare făcută de Quatze; 7th June 2006 la 01:35.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Job:need article writer.
    De BigBucks în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th October 2009, 09:31
  2. Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 12th April 2009, 11:03
  3. Article Writter
    De geme în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 26th September 2008, 20:46
  4. Soft Article SUbmitter free