Trafic dot ro este unul dintre cele mai utile siteuri pentru mine. Aflu cati vizitatori au siteurile din primele pozitii... coreland cu vizitele siteurilor de care ma ocup ( si care stiu din ce surse vin ) pot sa imi imaginez in linii foarte mari cam cati vizitatori primeste competitia din motoarele de cautare. Fara trafic . ro si wta . ro nu aveam nici o sansa...
Plus daca un site are mai multi vizitatori fata de luna precedenta... ce s-a intamplat? Studiind traficul competitiei imi pot da seama daca este ceva specific nisei ( magazin de costume in perioada Halloweenului spre exemplu ) sau orice alte motive. Cred ca mi-ar lua ore in sir sa fac niste rapoarte exacte... si nu am de ce. Asa imi fac o idee in 2 min.
In ceea ce priveste siteurile de care ma ocup codul trafic dispare incet si sigur. Am GA instalat... este suficiet. Si nu imi convine sa stie competitia ce trafic se intampla la mine pe site. Daca este trafic mic nici nu conteaza dar daca, colegii de nisa vad multi vizitatori poate vor si ei... nu am nevoie sa le dau motive suplimentare de concurare. ( mie mi-ar placea sa gasesc o cale sa-i determin sa se lase pagubasi... nu sa concureze! ).

Răspunde cu citat