Ce parere aveti?
Merita 400Eur inscrierea in SATI?
E cineva de aici inscris care poata sa ne spuna ce avantaje i-a adus?
Mihai.
Ce parere aveti?
Merita 400Eur inscrierea in SATI?
E cineva de aici inscris care poata sa ne spuna ce avantaje i-a adus?
Mihai.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
In cazul siteurilor care au castiguri mari din publicitatea directa, cred ca merita.
Daca trebuie sa fii credibil in fata clientilor de publicitate si estimezi ca prin afilierea la o retea de publicitate online iti scoti parleala, evident ca merita. Daca te intereseaza doar de amorul artei, evident ca nu merita.
Lucian
400 e doar inscrierea, dupa aceea mai e o taxa semestriala care se calculeaza in functie de traficul site-ului.
E bine sa te inscri daca site-ul iti este inscris intr-o agentie care vinde publicitate pentru tine. Altfel nu vad rostul inscrierii, mai ales pentru ca se anunta o perioada nasoala in ceea ce priveste publicitatea.
Multumesc pentru raspunsuri,
Am sunat la nr. de pe situl lor si mi-a raspuns o domnisoara destul de aeriana, care nu prea stia cu ce se mananca SATI (zicea ca ea e doar pe partea de offline - atunci de ce mai e nr ei acolo?)... in fine, mi-a recomandat mailul unui coleg de-al ei, care se ocupa de inscrierea de situri noi.
I-am scris un mail solicitand informatii suplimentare, precum si o lista cu sumele ce trebuiesc platite, insa de 5-6 zile incoace inca nu am primit nici un raspuns. Poate am gresit mentionand ca nu sunt in curtea nici unei agentii de publicitate ..![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)