Limba engleza nu e obligatorie. Exista continut de produs si pe limba engleza. Se poate opta pentru asta sau nu.
Articolele pot avea orice dimensiune, sa zicem intre 200 si 800 de cuvinte, functie de tema, adancimea de explorare a subiectului etc. Evident ca se plateste functie de volumul produs (numarul de cuvinte), deci dimensiunea nu este relevanta.
Cate articole pe zi/saptamana/luna? Pai deocamdata as avea nevoie de, sa zicem 2000 de articole de 500 de cuvinte doar pentru inceput. E greu de zis cate vor fi in final. Oricum mult mai multe. Practic nu cred ca exista o limita de cerere pentru asa ceva, cel putin deocamdata (sunt zeci de situri/proiecte lansate sau in curs de lansare, pe nise si subiecte foarte diferite). Nisa insa se poate modifica usor (specializa) functie si de aptitudinile si preferintele celui care scrie, cat si a evolutiei unui proiect.
Cat de repede - cu cat mai repede cu atat mai bine, cu conditia sa se pastreze calitatea.
Pretul - nu il stabilesc eu, ci cel care face oferta. Fiecare poate avea pretul lui, si e posibil sa accept oferte diferite la preturi diferite de la persoane diferite, daca mi se pare potrivit cu calitatea articolului, relevanta la topic etc. Evident ca un pret mai bun va fi mai atractiv, fiind insa raportat si la calitate.
Daca eventual nu esti sigur cat sa ceri, o sugestie ar fi sa urmaresti postarile similare pe forum, sa alegi un pret pe care sa il consideri potrivit, si sa faci o oferta insotita de ceva exemple ca sa poata fi evaluata.
Eu as putea seta un pret arbitrar folosind media pe forum de exemplu, insa doresc sa dau fiecaruia posibilitatea sa faca o oferta personala, pentru ca repet, conteaza si calitatea nu doar cantitatea.

Răspunde cu citat