Postat în original de
attagency
Si daca tu dai faliment, ce face cleintu cu situ facut de tine? Ma angajeaza pe mine, sa modific codul tau?
Sau daca tu pentru un modul sau o galerie ceri de 10 ori cat a fost site-ul, ce face clientu? Ma cauta pe mine sa modific codu?
Nu se fac scripturi de la 0, decat pt portaluri, oriunde in lumea asta.
Invata wordpress, joomla, orice opensource, nu fa cod e la 0, ca pierzi timpu. Daca e nevoie de o componenta, poti sa o faci cu codul tau, dar nu site-ul, afara se cere opensource.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu zic ca traiesti intr-o lume virtuala. No offence, dar din cate stiu eu emag, pccarage sunt shopuri. Wordpress/drupal/joomla sunt solutii pt content, site-uri de prezentare, bloguri...
Ca sa modifici un opensource, trebuie sa sti programare, ca sa adaugi uns cript pe cerintele clientului, trebuie sa sti programare, ca sa optimizezi site-ul pt viteza, erori .... trebuie sa sti programare.
Script de la 0, daor tp proeicte de 100k +, iar ca sa ajungia colo, programator fiind, trebuie sa te demonstrezi pe proeicte mai mici, altfel vei imbatranii talent.
Fac site-uri de 5 ani in europa si state, nu am auzid de script de la 0, decat "repet" pt proeicte deosebite. Si pt proiectele mari se face liferay, java e baza acum.
No offence, dar cand dai un sfat, incearca sa fi obiectiv.