Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 26 din 26

Subiect: Am chef de munca!

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    33
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de attagency Vezi Post
    Si daca tu dai faliment, ce face cleintu cu situ facut de tine? Ma angajeaza pe mine, sa modific codul tau?
    Sau daca tu pentru un modul sau o galerie ceri de 10 ori cat a fost site-ul, ce face clientu? Ma cauta pe mine sa modific codu?

Nu se fac scripturi de la 0, decat pt portaluri, oriunde in lumea asta.

Invata wordpress, joomla, orice opensource, nu fa cod e la 0, ca pierzi timpu. Daca e nevoie de o componenta, poti sa o faci cu codul tau, dar nu site-ul, afara se cere opensource.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Eu zic ca traiesti intr-o lume virtuala. No offence, dar din cate stiu eu emag, pccarage sunt shopuri. Wordpress/drupal/joomla sunt solutii pt content, site-uri de prezentare, bloguri...
    Ca sa modifici un opensource, trebuie sa sti programare, ca sa adaugi uns cript pe cerintele clientului, trebuie sa sti programare, ca sa optimizezi site-ul pt viteza, erori .... trebuie sa sti programare.
    Script de la 0, daor tp proeicte de 100k +, iar ca sa ajungia colo, programator fiind, trebuie sa te demonstrezi pe proeicte mai mici, altfel vei imbatranii talent.

Fac site-uri de 5 ani in europa si state, nu am auzid de script de la 0, decat "repet" pt proeicte deosebite. Si pt proiectele mari se face liferay, java e baza acum.
    No offence, dar cand dai un sfat, incearca sa fi obiectiv.
    Eu zic sa te uiti la siteurile cat de cat ok, sa luam top 1000 alexa. Cate din ele folosesc Joomla/wordpress sau alt CMS? Chiar te rog sa-mi zici daca mai mult de 50-100. Oare de ce? Dpdv joomla,wordpress etc esti foarte limitat. La wordpress la fiecare update, trebuie sa fie compatibile toate pluginurile. Daca unul nu e, te-ai ras. O sa stai sa updatezi toate pluginurile odata la 1-2 luni? Facut de la 0 stii foarte usor unde si cum sa adaugi unele chestii, nu trebuie sa updatezi acelasi lucru de npse ori, cand ai vreo problema de securitate stii exact unde sa te duci, nu trebuie sa umbli prin librariile joomla/orice alt cms sa vezi ..stii..oare pe unde e chestia aia?

De ce sa folosesti nu stiu cate module bagate pe gat inutil de drupal/joomla cand nu ai nevoie de ele? In general wordpress/joomla folosesc cei care nu sunt in stare sa faca ceva custom si se limiteaza la ce gasesc open source. Eu prefer de 100 ori ceva facut de mana mea decat un wordpress si o tema de pe net trantita acolo.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.421
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    De ce sa folosesti nu stiu cate module bagate pe gat inutil de drupal/joomla cand nu ai nevoie de ele? In general wordpress/joomla folosesc cei care nu sunt in stare sa faca ceva custom si se limiteaza la ce gasesc open source. Eu prefer de 100 ori ceva facut de mana mea decat un wordpress si o tema de pe net trantita acolo.
    Mda. De asta ai siteurile de la semnatura facute cu Joomla si Wordpress...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

FinalDestiny, nu ma intereseaza polemica, dar nu vreau ca sfaturile sa fie subiective. Lasati copii sa invete ceva de viitor.

Tu poti sa preferi ce vrei, chiar nu conteaza, ce conteaza e ce vrea clientul.
    Fa-ti tie site cu cod custom, de la 0, dar clientii tai vor prefera open source. Daca omu vrea un job pe viitor, si nu sa stea acasa, sa viseze , lasa-l sa invete ce se cauta. sunt mii de cereri pentru modificari de solutii opensource, si numar ped egete, cele pt cod custom.
    Cat despre joomla sau wordpress, nu ma apuc sa-ti explic, ca pierd timpu.
    Incearca sa ai un portofoliu de macar 100 de clienti si vorbim dupa.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de FinalDestiny Vezi Post
    Eu zic sa te uiti la siteurile cat de cat ok, sa luam top 1000 alexa. Cate din ele folosesc Joomla/wordpress sau alt CMS? Chiar te rog sa-mi zici daca mai mult de 50-100. Oare de ce? Dpdv joomla,wordpress etc esti foarte limitat. La wordpress la fiecare update, trebuie sa fie compatibile toate pluginurile. Daca unul nu e, te-ai ras. O sa stai sa updatezi toate pluginurile odata la 1-2 luni? Facut de la 0 stii foarte usor unde si cum sa adaugi unele chestii, nu trebuie sa updatezi acelasi lucru de npse ori, cand ai vreo problema de securitate stii exact unde sa te duci, nu trebuie sa umbli prin librariile joomla/orice alt cms sa vezi ..stii..oare pe unde e chestia aia?

Majoritatea din siteurile alea sunt foarte vechi, cand Wordpress sau Joomla nu erau la moda si opensource era inca in faza incipienta.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de attagency Vezi Post
    FinalDestiny, nu ma intereseaza polemica, dar nu vreau ca sfaturile sa fie subiective. Lasati copii sa invete ceva de viitor.

Tu poti sa preferi ce vrei, chiar nu conteaza, ce conteaza e ce vrea clientul.
    Fa-ti tie site cu cod custom, de la 0, dar clientii tai vor prefera open source. Daca omu vrea un job pe viitor, si nu sa stea acasa, sa viseze , lasa-l sa invete ce se cauta. sunt mii de cereri pentru modificari de solutii opensource, si numar ped egete, cele pt cod custom.
    Cat despre joomla sau wordpress, nu ma apuc sa-ti explic, ca pierd timpu.
    Incearca sa ai un portofoliu de macar 100 de clienti si vorbim dupa.
    ar risca sa stie sa modifice CMSurile populare si in rest nimic!!! tocmai ca omul sa aiba un job ar fi bine sa cunoasca limbajele de programare... nu secvente de cod ce tre editate! e bine ca datorita unui post anterior stiu si eu cam cum se comporta la interviu majoritatea programatorilor care cauta job...

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    47

Implicit

Ok, eu nu vreau neaparat sa muncesc sub forma in care discutati aici.
    Ma intereseaza sa particip la proiecte, sa dezvoltam site-uri, parteneriate s.a.m.d.
    Sincer nu prea imi place sa construiesc un site de la zero si nici nu as munci ca programator.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. caut de munca
    De Shumy în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 25th March 2009, 11:24
  2. locuri de munca in strainatate
    De Transylvania Jobs în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 13th December 2007, 02:49
  3. Vand Portal Locuri de munca
    De lucian.ghinet în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 8