So....tare
So....tare
Nu cred c-o sa accepte nimeni sa-ti aduca tie cumparatori. Vizitatorii sunt una, cumparatorii sunt alta. Daca ar sti cum s-o faca sau daca ar avea timp etc, ar face-o pentru ei si si-ar luat 100% nu 25%. Parerea mea...
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
de ce nu.. daca tot are cineva un site la care nu foloseste spatiul de reclama.. poate pune un banner de la mine...si oricum... sunt destul de multe "daca"...
mai sunt site-uri care ofera tipul acesta de colaborare.. si din cate stiu.. au avut succes
P.S. Ala 25% se poate negocia.. depinde de cate aduce..
Ba da mai, stai linistit. Am descoperit ideea de afiliat. Dar la modul in care a prezentat el e ca si cum ai spune " pune tu reclama prostule, caci cine stie e posibil sa vina vreounu sa-mi cumpere mie produsul". In primul rand n-a dat nici o informatie despre produs, iar in al doilea rand n-a prezentat nici un fel de informatie conform careia noi am fi siguri ca vom fi anuntati de eventuala vanzare ( acel affiliate de care ziceai tu ).
hodoronc tronc
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)