Salutare,

Pentru ca stiu ca sunteti destul de multi pe aici care faceti afiliere, am de vanzare doar pana la la sfarsitul anului 4 advertoriale si 2 linkuri pe un site de afiliere. Este un proiect personal in care am investit destul de mult in ultimile luni si la care voi investi in continuare.
Proiectul a crescut foarte mult in ultima luna, reusind sa intre pe prima pagina la 20 din cele 32 de keyworduri pe care le monitorizez momentan, semn ca este apreciat puternic de Google (mai multe detalii in privat).

Nu are linkuri externe DoFollow (doar cele nofollow de afiliere si acestea putine pentru ca inca n-am monetizat decat o parte din articole).

Pretul unui advertorial este de 200 lei iar pretul linkului este 100 lei/luna minim 3 luni maxim 12 luni.
Peste 60% din articolele scrise sunt de aproape 2000 de cuvinte, iar advertorialul oferit de asemenea va avea aproximativ 1500 de cuvinte si maxim 2 linkuri. Linkurile vor fi de asemenea contextuale, iar ancora va avea maxim 3 cuvinte.
Traficul este peste 80% organic.
Nisa este generala (are categorii it,electrocasnice,electronice,ingrijire personala,sport,casa si gradina, carti, auto, fashion)

Nu este un proiect pe care il voi monetiza in acest fel (a inceput sa produca afiliere), deci probabil va avea extern doar cele 4 advertoriale si 2 linkuri, doar ca prefer sa-si plateasca singur hostingul pentru anul 2017 si sa-si mai recupereze din investitia de anul acesta.

Imi rezerv dreptul de a-i alege pe cei 4(6) in functie de colaborarile anterioare.

Detalii complete ce includ si linkul site-ului, detalii despre trafic si alte informatii necesare le ofer pe privat, unde as dori sa primesc si cererea voastra.

Aici este si un prinscreen cu evolutia pe ultima saptamana in Google.

Screenshot_20161221-125154.jpg