Sa vedem daca am inteles:
Vechime: 2 ani - 1€
Pagerank: 2 - 1€
Link-uri: < 10 - 1€
Proportie: < 30 % - 1€
Ar insemna un total de 4€, right?
Ce nu inteleg:
"Vor contine 2-3 linkuri, in unele cazuri poate 4". Pai ori 2, ori 3, ori 4? De ce nu ai plati in plus pentru fiecare link?De ex. puteai spune ca advertorialul va avea 2 link-uri. Daca vrei sa bagi 4 link-uri in el, mai adaugi 1-2€... nu?
De ce platesti 0€ pentru site cu mai mult de 10 link-uri sitewide? Ai putea totusi plati 0.5€, nu? Acelasi lucru cu proportia de advertoriale. Mai exact, care le sunt rostul?
De ce nu ai spus direct cat oferi? Faceai la fel cum facem toti.
Ce se intampla daca am un site de un an, pagerank 1, mai mult de 10 linkuri sitewide si, 30% din articole sunt advertoriale? Rezulta un pret de 1.5€... Adica aceste siteuri se incadreaza in acea categorie in care un advertorial costa (atentie) 1.5€? Vorbim totusi de siteuri cu vechime si pagerank, nu?
Sunt multi pe aici, care au siteuri cu sute de articole, si doar un 5-10% advertoriale (poate mai putin). De ce nu ai pus un pret si aici? De ce nu pui un pret pentru fiecare 10% (ex 10% - 0.1€, 20% - 0.3€ etc). La fel si cu link-urile sitewide. Daca nu am niciunul?
Nu, nu trebuie sa-mi raspunzi. Dar faceai/castigai mai bine daca nu faceai astfel de selectii, parerea mea.
My 2 cents.

De ex. puteai spune ca advertorialul va avea 2 link-uri. Daca vrei sa bagi 4 link-uri in el, mai adaugi 1-2€... nu?
Răspunde cu citat