Hello ? tu ai pr lipsa prietene, te folosesti de cservice.undernet.org pentru un fake pr. Ti am dat link mai sus de altfel.
Eu nu ma folosesc de nimeni. Nu eu fac PageRank-ul. Am terminat discutiile cu voi, cine vrea sa cumpere ma gaseste pe privat.
nu, esti doar un tepar.
Te rog nu ne lua de prosti este un FAKE clar, scopul tau a fost clar sa pacalesti membrii seopedia
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pentru cei care nu stiu cum se verifica daca un site are PR-ul fake:
cautati in google adresa site-ului si vedeti daca copia "cache" este cea a asite-ului adevarat sau nu.
Cautand cservice.org in google, observam cu usurinta ca cache-ul apartine de fapt altei adrese.
Schema facuta de anturaju este "jmechera" pentru ca la prima vedere cache-ul este al aceleiasi pagini dar daca citim adresa vedem clar:
Deasemenea, sitelink-urile apartin altei pagini:
Asa ca orice sustine anturaju, este o facatura intentionata.
Trust, but verify.
haideti sa va ajut si yo dragi colegi
pe www.google.ro , introduce-ti va rog info:cservice.org si vedeti sursa pagerankului fake
eu asa procedez...
acum revenind...poate baiatul nu a stiut....sincer...mi s-a intamplat si mie mai demult....
Ultima modificare făcută de Chivu Mihai; 10th November 2011 la 15:40.
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
tot ce e posibil lovelife....dar totusi are 65 de postari.....nu stiu ce sa zic. nu iau apararea nimanui...dar daca ar recunoaste ca nu stia, si ca pur si simplu s-a trezit cu acel pr.....cum spuneam...dar totodata poate ca stia si a vrut sa insele...e cu 2 taisuri......
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)