4xPR4, 4XPR3, 3xPR2, 2XPR1, Lista aici.
Total 13 siteuri, 50 euro/pachetul continand advertoriale scrise de voi cu 2 linkuri externe.
Pentru advertoriale scrise de noi se adauga 2e/buc, pentru mai multe linkuri externe 1e/link/adv.
4xPR4, 4XPR3, 3xPR2, 2XPR1, Lista aici.
Total 13 siteuri, 50 euro/pachetul continand advertoriale scrise de voi cu 2 linkuri externe.
Pentru advertoriale scrise de noi se adauga 2e/buc, pentru mai multe linkuri externe 1e/link/adv.
vinzi si la bucata per site?
Daca schimbi content-ul copiat de la noi, si repari paginile cu 404, atunci poate vreau si eu un pachet.
Ce garantie avem pentru pachetul de 50 de euro, ca acele advertoriale exista si peste 1 an?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
IP-uri diferite?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Sry.nu.
Tom: Arata mi mai explicit te rog unde este content copiat pe rca.com.ro. Identic cum iti garanteaza toti ceilaltiVrei sa facem contract pentru advertoriale de 3.8 euro bucata?
da, cu mici exceptii, vezi aici.
Nu vreau sa intru in polemica, chiar ma intereseaza linkurile.
Nu pot pune advertoriale la tine, daca tu inscrii in directoare cu continutul meu.
Vreau o garantie cumva, pentru ca vad ca ti-ai creat bloguri pentru afiliere, gen 2parale, care nu ofera nici o garantie de durata. Plus ca majoritatea sunt pentru vanzare. Deci la vanzare dispar si linkurile, si m-am ars deja cu cateva site-uri si cateva sute de euro, cu tot cu contract.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Kidu as fi luat eu insa am deja luate pe clasa aia de IP.
Tom: ma plictisesti, nu vrei polemica, dar o faci. Mi ai spus ca am content copiat de la tine.. minti. Eu inscriu in directoare cu continutul tau... minti ( nu am facut eu inscrierile respective ). Blogurile pentru afiliere nu ofera garantie de deruta? Minti sau habar nu ai despre ce vorbesti, adica siteurile care imi produc niste zeci de milioane lunar vor fi sterse maine, nu? Majoritatea siteurilor sunt de vanzare? Minti.
Te rog, du te si racoreste-te, nu mai bate campii pe aici.
deadworldisee: am inteles, succes.
Asa e Kidu, succes la vanzarea de advertoriale si domenii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)