Prietene nu stiu cine ti-a spus tie ca nu am bani in Paypal, poate imi improspatezi memoria. Sau tu te refereai la contul tau de paypal, ca e gol?
Am facut cateva cercetari si mi-am dat seama ca nu meriti efortul, totusi sunt dezamagit cum de inca esti aici, printre noi. Nu ma refer pe forum, ci printre oamenii liberi.
Aruncati o privire peste postarile de pe forum ale acestui user:
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...tml#post159612

Stii ce cred eu despre tine? (si nu cred ca sunt singurul care crede asta)
Eu cred ca esti un copil frustrat care traieste din banii parintilor insa se lauda peste tot ca fiind "smecher, bogat si manelist".
Defapt lasam comentariile sa vorbeasca:
"Iti este ciuda ca eu am bani de hosting si tu nu ?"
"Stiu ca esti frustrat ca eu fac bani si mori de ciuda , dar nu este vina mea ca tu esti prost facut gramada si nu iti faci si tu un blog "
Poate va intrebati daca numai eu cred asta.. ei bine nu e deloc asa:

Ce face Perfu? « Cand eram noi batrani
Perfu - un user "gresit"
Perfule, cine nu are bani de host ? Cine are host free ? | Blog de Mihalcea Valentin - val33ntyn.info
Sa ne distram cu Perfu | RELANSAT

Nu va grabiti inca sa faceti presupuneri despre Perfu, aveti mai jos contul acestuia de twitter:
Twitter

Va atasez si mesajele primite de la el:

lasa ca te fac eu de cacat si o sa plangi dupa aia cand site-urile tale vor ajuje sa aiba trafic - pentru ca vor fii bannate sau penalizate de google ... Pentru aia 20 de euro cu care m-ai tepuit o sa ai mult de plans copilas !

Vroiai respect ca m-ai tepuit ?

Stai sa vezi tu ce respect iti dau copilas ... google bomb scrie pe site-urile tale !

Mai astept o ora apoi zilele viitoaare ma voi apuca de un google bomb pe site-urile tale ca sa vezi si tu ce inseamna sa dai teapa !

M-am saturat sa tot astept si tu sa tragi tepe peste tepe pe acest forum .

Inafara de asta te-as sfatui calduros sa nu ne intalnim pe strada, pentru ca ai deveni o legenda.