Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Cumpar advertoriale

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit Cumpar advertoriale

Sunt interesat de situri romanesti , si prioritare sunt cele bazate pe nisa tigla metalica.
    Sunt deschis si la orice alt tip de site.
    Pt o comunicare mai rapida, idul de mess este fireangel_info

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Am colaborat.
    Totul a decurs OK !
    Vand Advertoriale (pr 5)

Vipe Guest

Implicit

<lipsa text>
    Ultima modificare făcută de Vipe; 22nd March 2011 la 03:31.

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Am incercat sa colaborez cu el, i-am prezentat blogurile si a fost de acord sa cumpere un advertorial.
    Dupa ce textul a fost publicat m-a pus sa il mut pe celalalt blog pe motiv ca nu aveam in wordpress linkurile rescrise tip seo, ci erau setate clasic.
    I-am spus ca daca vrea sa il postez pe blogul personal va trebui sa imi dea un articol 100% original, nu pe care l-a mai folosit si la alte colaborari.

A spus ca merge sa vorbeasca la telefon si dupa nenumarate insistente mi-a raspuns intr-un final ca pleaca si ca amanam colaborarea.
    I-am cerut sa faca plata si a spus ca nu era ceea ce doreste.

Parerea mea este ca odata ce i-am dat linkurile, a studiat blogurile si a fost de acord cu colaborarea era firesc sa faca plata pentru ceea ce a comandat.
    Ca urmare eu sunt nevoit sa sterg un articol indexat si sa spun inca o data ca am fost tapuit de un roman de care intalnim tot mai des in online.

Asadar, nu recomand colaborarea cu acest user!

PS: Ca o completare la ce a spus colegul Vipe mai sus, i-am specificat clar ca advertorialul va contine maximum 3 linkuri, insa textul trimis de el continea 4.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

Stii cum e, ceri o suma de bani si ai si pretentia sa pun un articol dupa cum vrei tu? Atunci de ce ceri suma aia fixa? Daca vreau sa aiba 150 de caractere si 4 linkuri, am incalcat vreo regula standard ??? E simplu, nu postezi un articol daca nu esti in stare sa numeri ca are 4 linkuri, nu faci pe neatentu dupa si dai de stire , ca cineva nu a vrut sa cumpere de la tine.

Fiecare face SEO cum vrea, comentarii puerile gen edy si vipe nu sunt deloc relevante cu interesul membrilor de pe acest forum.

Edy , cu linkuri gen http:// incuvinte.ro/?p=1998 <<< pe care vroiai sa mi-l vinzi mie cu 9 euro , nimeni de pe forumu asta nu accepta, asta pentru ca multi membri mai STIU SI SEO, ca de aia multi vand si cumpara advertoriale de pe un forum de SEO.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    Stii cum e, ceri o suma de bani si ai si pretentia sa pun un articol dupa cum vrei tu? Atunci de ce ceri suma aia fixa? Daca vreau sa aiba 150 de caractere si 4 linkuri, am incalcat vreo regula standard ??? E simplu, nu postezi un articol daca nu esti in stare sa numeri ca are 4 linkuri, nu faci pe neatentu dupa si dai de stire , ca cineva nu a vrut sa cumpere de la tine.

Fiecare face SEO cum vrea, comentarii puerile gen edy si vipe nu sunt deloc relevante cu interesul membrilor de pe acest forum.

Edy , cu linkuri gen http:// incuvinte.ro/?p=1998 <<< pe care vroiai sa mi-l vinzi mie cu 9 euro , nimeni de pe forumu asta nu accepta, asta pentru ca multi membri mai STIU SI SEO, ca de aia multi vand si cumpara advertoriale de pe un forum de SEO.

Iti recomand sa scoti din post linkul si pasajele referitoare la preturi intrucat nu este civilizat sa postezi asa ceva aici.
    Referitor la seo vad ca esti un a-tot stiutor. Nu stau sa imi pierd vremea cu fenomene ca tine, insa iti spun ca fiecare isi alege ce structura sa foloseasca la linkuri si ca aceasta posibilitate de setare a wordpress-ului nu este nicidecum obligatorie si cu atat mai mult nu influenteaza pretul unui articol sau seriozitatea vanzatorului.

Referitor la motivul pentru care nu ai facut plata am spus mai sus cum dupa ce ti-am comunicat exact ce va contine articolul mi-ai trimis un articol cu 4 linkuri desi spusesem maximum 3. Intr-un final ai dorit sa il mut pe blogul personal intrucat nu iti comvenea structura linkurilor catre articole, desi ai avut suficient timp sa studiezi blogurile, fara sa te alerge nimeni.

Pe viitor iti recomand sa nu mai iei decizii de genul in graba, sa nu mai pui oamenii la munca pentru ca altii isi folosesc timpul si in alte moduri, nu ca tine cautand sa dea tepe la fiecare user al acestui forum.
    In plus, pentru ca vad ca ai cunostinte foarte vaste de seo, iti recomand sa scrii chiar un ghid si iti promit ca ti-l voi cumpara daca tratezi subiectul "nu cumparati advertoriale in bloguri wordpress fara linkurile rescrise seo".

Spor la "treburi" in continuare si te rog in mod politicos sa nu ridici tonul intrucat am si treburi mai importante decat sa ma cert cu tine aici.
    Ultima modificare făcută de edy12006; 8th March 2011 la 23:28.

danniel este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    1st February 2011
    Locaţie
    Boras, Sweeden
    Vârstă
    34
    Posturi
    125
    Putere Rep
    0

Implicit

Dar nici nu cred ca ar da bine sa ai acelasi text pe 10 bloguri diferite. Sau da bine la SEO?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

"PS: Ca o completare la ce a spus colegul Vipe mai sus, i-am specificat clar ca advertorialul va contine maximum 3 linkuri, insa textul trimis de el continea 4."

"...ti-am comunicat exact ce va contine articolul mi-ai trimis un articol cu 4 linkuri desi spusesem maximum 4." <= tu glumesti nu? sincer nu am timp sa transform acest thread , intr-o conversatie cu tine. Aici eu cer ceva, si nu am fost de acord cu oferta ta, renunta si nu mai insista aiurea.

Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    34
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    "PS: Ca o completare la ce a spus colegul Vipe mai sus, i-am specificat clar ca advertorialul va contine maximum 3 linkuri, insa textul trimis de el continea 4."

"...ti-am comunicat exact ce va contine articolul mi-ai trimis un articol cu 4 linkuri desi spusesem maximum 4." <= tu glumesti nu? sincer nu am timp sa transform acest thread , intr-o conversatie cu tine. Aici eu cer ceva, si nu am fost de acord cu oferta ta, renunta si nu mai insista aiurea.
    Cred ca tu ai si alt fel de probleme.
    Vezi ca mai sus ai discutat cu mine, nu cu Vipe (cand ti-am comunicat ca am cerut folosirea a 3 linkuri si tu apoi mi-ai trimis un articol cu 4.)

Nu voi mai posta aici.
    Nu imi pierd vremea cu pierde-vara dinastia.
    Poftim cultura!

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    36

Implicit

bravo ma, esti genial, ai reusit sa iti editezi comentariul din
    ti-am comunicat exact ce va contine articolul mi-ai trimis un articol cu 4 linkuri desi spusesem maximum 4 in
    ti-am comunicat exact ce va contine articolul mi-ai trimis un articol cu 4 linkuri desi spusesem maximum 3 la 23:28, si acum o mai dai si dupa visin.

Bine ca sunt eu pierde-vara ,tepuitor , cel mai seoist si nu stiu ce alte adjective ai mai postat mai sus, lasa, ca daca nu iti da mami un pahar cu lapte , te duci la tati si ii zici ca mami ti-a luat un pahar cu lapte.

Keep up the good work! You're the best.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar advertoriale
    De adson în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 5th October 2011, 10:41
  2. Cumpar advertoriale
    De EDW în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 7th April 2011, 02:54
  3. Cumpar advertoriale si linkuri
    De dontedro în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2