Totul a decurs ok . E de incredere si serios.
Totul a decurs ok . E de incredere si serios.
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
Am colaborat cu Serban de multe ori pana acum.
Este un user foarte serios pe care il recomand la orice ora!
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Esti neserios Serban. Am vorbit prin pm acum 1 saptamana (ti-am dat si articolul acela) si nu ai mai dat niciun semn. Te-am bombardat cu pm-uri si nimic. Inainte sa te fac nesimtit, iti dau dreptul la replica.
salut, am rugamintea sa imi spui un pret ptr articol scris de tine, 40-50 cuvinte, nu lung: keywords: costume de baie, costume de baie 2011, lenjerie. nu mai am timp din pacate, de aceea prefer sa platesc un pic mai mult. daca iese ok, mergem mai departe.
CristianSalut, uite ce am reusit sa "coc" :
"Vrei sa te simti sexy ? Nu mai cauta in zadar, acceseaza lenjerie.com.ro si galeria de poze nu te va dezamagi ! Diferitele modele caracterizeaza o mare colectie de lenjerie intima, pentru orice varsta. Fii plina de culori, sexy, impunatoare alegand lenjeria ce ti se potriveste cel mai bine. Lasa-te purtata de imaginatie si simte-te proaspata, simte-te atractiva si fa-i o surpriza iubitului tau apeland la "retetele" cele mai eficiente !"
In caz ca esti de acord, da-mi un semn.
Eu sunt neserios?
Mai citeste odata ce ti am cerut eu apoi mai citeste odata ce mi ai scris tu. Nu imi pierd timpul cu toate prostiile sincer si nu stau sa iti fac educatie in a raspunde la ce iti cere omul.
Mi ai scris sa iti dau un semn daca sunt de acord. Nu am fost.
Te-am intrebat in alt mesaj DACA MAI ESTI INTERESAT. Imi puteai raspunde, tine de bunul simt. Imi pare rau ca te-am facut sa-ti pierzi timpu` cu prostiile mele, greseala mea. Bafta cu ale tale.
@inocent - Serban este o persoana cu un program foarte ocupat, ce se ocupa de treburi serioase.
Faptul ca nu ti-a raspuns la mesaj trebuie sa te duca cu gandul la un refuz de a colabora cu tine.
Am colaborat cu Serban de foarte multe ori si mereu totul a decurs ok, dar vezi tu, din moment ce el iti cere ceva si tu ii oferi un articol care nu contine nici un cuvant dintre cele cerute, crezi ca el, ca cumparator, ar trebui sa se roage de tine, sau tu sa ii trimiti un email cu scuzele de rigoare si cu un articol corect?
Salut si succes pe viitor.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Nu Edy, nu vreau asta, vroiam doar sa tasteze doua cuvinte in plus. Inainte de toate suntem oameni, cred. Eu am terminat pe acest topic, nu vreau sa-l stric. Succes si tie, te salut.
Am colaborat si eu cu Serban si pot spune ca este unul dintre cei mai seriosi useri cu care am avut placerea sa colaborez.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Campanie noua din 17 mai
Doresc sa publicati posturi scris de voi, 40-60 cuvinte, continand 3-4 linkuri, tema este fashion femei, termice sau jucarii copii. Nu este continut adult.
Nu ma intereseaza PR, vreau doar sa aiba vechime min 1 luna si sa fie indexat de google.
Pretul este FIX 5$ per post nu insistati cu alte preturi. In functie de blogul dvs se pot cumpara 1,2 sau 3 articole. Toate posturile vor fi diferite. Plata se poate prin Paypal, Moneybookers sau transfer bancar.
Astept mesaj cu siteul dvs
http://forum.seopedia.ro/link-uri-ba...-site-uri.html
Ai mai cumparat de la mine un articol. Daca te mai intere am mai multe site-uri.
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)