Edy, cum se face ca si tu prestezi servicii de genul asta? Tu, care nu stii sa legi doua cuvinte in limba romana? Va spune eu ce face Edy... contacteaza oameni pentru a ii face articolele, ca sa le vanda el mai departe. Alfel nu vad de ce m-ar contacta pe mine pentru articole cand si el presteaza serviciile astea!
Ganditi-va si voi! Cum e posibil ca un om care nu stie sa lege 2 vorbe in limba romana sa afirme ca scrie artiole? A se urmari threadul lui, ca l-au mai atentionat vreo cativa ca e agramat rau. Va zic eu cum, cumpara de la mine de la unul, de la altul, si ta-dam!
Iar eu clar imi selectez clientela. Scriu cui aleg eu sa scriu! E optiumea mea daca fac cuiva articolele sau nu! Iar unuia care vinde mai departe articolele eu nu am de gand sa ii fac serviciile!
Hai, mai sariti, ca-mi amintesc ca am mai refuzat sa fac articolele a vreo 2 useri.
Oameni buni, eu nu primesc carte de munca pentru ceea ce fac aici! Asa ca e alegerea mea cui scriu si cui nu!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ericpolec, nu a fost intentia mea sa ma cert, dar unii chiar nu au alta activitate.