trimiteti-mi ofertele voastre, ma intereseaza sa cumpar pe site-uri non-adult, divertisment , jocuri, id-uri mess etc...
trimiteti-mi ofertele voastre, ma intereseaza sa cumpar pe site-uri non-adult, divertisment , jocuri, id-uri mess etc...
ha, hai ca-ti trimit o oferta dar sa nu ma pui sa scriu de sahul tau onlineca iar ne certam
![]()
iti pot oferii 30.000 de postari pe wordpress cu 30 de euro sau 48.000 pe blogengine cu 50euro rata de sucess, in jur de 30-70% stick rate ,depinde de comentul dorit si de keyword
asa acum avem si spameri pe aici, forumul asta devine din ce in ce mai interesant.
defineste spam? crezi ca daca se fac manual nu inseamna spam ? sau daca platesti inscrieri nu inseamna spam? sau ca trimiti newsletter nu este spam ?
iti ofer spatiu pe site de licitatii online
daca mai esti interesat, iti pot oferi spatiu in domeniul culinar, undeva la 150.000 unici/luna, peste 500.000 de afisari/luna. spune-mi care e bugetul tau si-ti fac o oferta.
keep dreaming...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)