Ei, atunci e bine ca gasesti astfel de fraieri, avem o tara plina de astfel resurse de acest gen![]()
Ei, atunci e bine ca gasesti astfel de fraieri, avem o tara plina de astfel resurse de acest gen![]()
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Stii macar despre ce site e vorba? Nu ma pronunt daca merita sau nu 200 Euro (eu personal n-as da din diferite motive), dar tu nici nu stii ce trafic are, ce brand reprezinta site-ul, pozitia linkului sau ROI-ul pentru banii respectivi.
Prea usor 'fraierim' in stanga si in dreapta din gura.
sa imi spui si mie cand gasesti un client la banii aia
Un link pr 5 e un link pr5, atat. Dupa parerea mea trebuie sa fii dus cu capul sa dai 200 de euro pe luna pe un link pe site pr 5, cand pe piata exista sute , poate mii de alte oferte la mai putin de un sfert din pretul asta. Ce ma intereseaza brandul si traficul atat timp cat vorbim strict de seo?
Ma scuzi ,dar cu 2400 euro/an ai n variante, mult mai bune pentru a promova si optimiza un site.
Prost e cel ce da, nu cel ce cere!!
Zoso, hai sa nu aducem in discutie apple, ca nu are rost.
Si acum sa lasam oamenii in pace sa-si vanda sau sa cumpere linkuri.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 2nd February 2010 la 19:11.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)