-
Lista de bloguri care au DO follow la commenturi
Buna,
Gasiti aici o lista de bloguri care au DO follow, adica daca postati un comentariu aveti si un backlink catre siteul vostru.
Lista a fost luata de pe http://courtneytuttle.com/blogs-that-follow/ , eu doar le am organizat in functie de pr primei pagini.
Aveti grija sa nu le spamati, puneti si voi comentarii serioase, ca altfel probabil va vor sterge commentul.
Cu pr mai mic de 3 daca mai aveti chef luati-le si voi de la sursa originala, e scrisa mai sus.
Nu am gasit o categorie unde sa postez, poate muta un mod threadul la sectiunea corespunzatoare.[in caz ca nu am postat bine]
-
-
folositoare lista, dar probabil sunt pline de spam daca e publica pe net.
-
Citat:
Postat în original de
sandossu
folositoare lista, dar probabil sunt pline de spam daca e publica pe net.
Din ce am vazut eu la unii , sunt foarte bine moderate, atat de software cat si manual.
Trebuie sa scrii ca lumea si la obiect la comentariu ca sa nu ti-l puna spam.
-
-
La PR6 mai poti adauga www.seopedia.org :)
-
Sa vezi ce de comentarii la obiect o sa facem cu totii! :D
-
Citat:
Postat în original de
Cristian Mezei
la lupta flacai!!! sariti pe seopedia :P
-
Adauga si http://sandossu.com la PR4 :D
-
Citat:
Postat în original de
sandossu
Citat:
Postat în original de
Cristian Mezei
Done.
-
Mare greseala am facut ca mi-am pus postul mai sus.
Deja primesc de 5 ori mai mult spam manual (human), care verifica intrebarea de spam.
-
Citat:
Deja primesc de 5 ori mai mult spam manual (human), care verifica intrebarea de spam.
dar tu ce credeai :) ?
ca toti vor posta la obiect?
multumim ptru post NIc
-
Citat:
Postat în original de
Cristian Mezei
Hehe, eu daca nu am cel putin 100 de commenturi spam pe zi ceva nu e bine :D
-
Citat:
Postat în original de
Cristian Mezei
Ce ai gandit cand ai postat asta? :clap:
Crezi ca "promovare" ptr. unii e altceva decat spam?
-
Citat:
Postat în original de
Cristian Mezei
Asta inseamna ca sunt destui de multi care citesc seopedia si nu sunt inregistrati pe forum, ca nu cred ca un membru de aici ar face spam (mai ales pe blogul lui Cristi).
Daca vrei iti scot siteul din lista, desi faptul ca un blog acorda do follow mi se pare un lucru remarcabil si bun.
-
Poate ca duminica nu pun intrebari prea valide, dar:
La ce foloseste pr-ul unui blog, daca pe pagina de comentarii nu ai pr? Ok, obtii un backlink, dar fara pr. Imi scapa mie ceva?
-
IBL-ul are valoare , cu sau fara PR, daca are anchorul potrivit.
-
In acest caz, clasamentul facut dupa PR este doar de curiozitate, nu are valoare, nu ma intereseaza de fapt PR-ul blogurilor respective. Asa e?
Sunt curioasa daca in urma publicarii listei lui Nic, blogurile cu PR=4 primesc la fel de mult spam ca seopedia.org.
-
seopedia.org/tips-tricks/wordpress/my-favourite-10-wordpress-plugins/
Sint sigur ca ti-ai dori un transfer de PR de pe postul asta.
PR4.
Conteaza ce PR are posturl...dar si blogul. Dar mai ales daca transfera PR.
-
Citat:
Postat în original de
Diana
Poate ca duminica nu pun intrebari prea valide, dar:
La ce foloseste pr-ul unui blog, daca pe pagina de comentarii nu ai pr? Ok, obtii un backlink, dar fara pr. Imi scapa mie ceva?
PR-ul e de multe ori si un barometru al autoritatii site-ului. Iar un link de pe o pagina interna de pe blogul lui Cristi valoreaza mai mult decat dintr-un director cu pr 5.
-
Citat:
Postat în original de
miromulus
PR-ul e de multe ori si un barometru al autoritatii site-ului. Iar un link de pe o pagina interna de pe blogul lui Cristi valoreaza mai mult decat dintr-un director cu pr 5.
Fara sa ma laud, eu nu as da un link ( 1, unu, unos, one) de pe prima pagina a blog-ului meu, pentru 1000 de alte link-uri.
-
Revin cu aceeasi idee, intre timp unele siteuri si-au scos "do follow" [ma intreb oare de ce?].
Am creeat o lista ordonata de data asta dupa page rankul paginii in care iti va aparea commentul, - dupa remarca Dianei mi-a venit ideea- daca e cineva interesat.
Lista e prea lunga sa o pot publica pe site (11 pagini word) si nici nu prea as vrea sa o fac chiar asa publica.
In total sunt peste 200 de posturi in diverse bloguri care au deja pr si te lasa sa pui comment cu tagul do follow enabled ( 2 cu pr 5 , vreo 45 cu pr 4, cam 90 si ceva cu pr 3 si nu mai stiu cate cu pr 2).
Membrii seopedia pot sa imi dea pm si va trimit lista, sau postati aici si va contactez eu.
Lista nu trebuie folosita pentru spam, e pentru cei care vor sa citeasca ceva informativ si sa lase si un comment cu backlink.
Cristi, unele posturi sunt de la tine ( 1 cu pr 5 si destule cu pr 4), daca vrei sa le scot din lista spune-mi.
-
ma intereseaza si pe mine lista, si ar fi utila si o lista in limba bloguri in limba romana
-
De azi, itxpert.info (PR4) si jeg.doizero.net (PR2) are DoFollow :) adica va avea in momentul in care gasesc un plugin de DoFollow compatibil cu WordPress 2.5
Am reusit. Deci de azi, itxpert.info (PR4) si jeg.doizero.net (PR2) are DoFollow :)
-
as vrea si eu lista respectiva.
-
-
cat iubesc eu romanasii mei ...
-
As dori si eu lista daca mai este disponibila. Thx ;)
-
As dori si eu lista daca se poate.
Si inca o intrebare, am vazut in lista postata anul trecut ca seopedia.org era trecuta ca avand PR6 si acum are PR3 :confused: ?
-
sunt multe bloguri in Romana cu do-follow dar cred ca multi s-ar supara daca si-ar gasi linkurile prin listele de bloguri do-follow doar pt spam.
-
Citat:
Postat în original de
Nosfer
sunt multe bloguri in Romana cu do-follow dar cred ca multi s-ar supara daca si-ar gasi linkurile prin listele de bloguri do-follow doar pt spam.
In primul rand, listele nu sunt pentru spam, in al doilea rand postul e facut ACUM UN AN, atunci nu erau asa multe bloguri do follow, moda asta a venit doar recent. in al treilea rand, threadul poate fi inchis, nici nu mai conteaza acum.
-
Am eu o lista recenta de bloguri cu dofollow,in engleza. Pentru a evita spamarea
blogurilor dau lista numai la membrii cu peste 100 posturi pe forum care imi cer pana maine seara pe PM .
-
Daca are cineva o lista cu bloguri in romana care au dofollow am rugamintea sa mi-o dea si mie...
Ofer in schimb un link-doua pe site cu PR 5
-
@dragoserv - dofollow.ro bafta!
-
Am şi eu 2 bloguri cu dofollow, dacă interesează pe cineva:
+ Servicii SEO
+ Beautiful BETA
-
Vă place să fiţi spamaţi, aşa-i?
-
Am rugamintea de a-mi da acea lista pe PM ...
Multumesc !
-
Citat:
Postat în original de
c|neva
Poi de ce tinem Akismet acolo? Sa lase spamul sa treaca? :D
E si asta un mod de a atrage commenturile, care sunt foarte importante pentru bloguri...
-
bloguri dofollow
salut;
Am vaz ca discutati despre bloguri cu dofollow la semnatura.
Te-as ruga daca se poate sa imi dai si mie lista.
As dori sa schimbam mai multe opinii daca folosesti y mes: id: trustmedia99
cu stima si respect;
MariuS Neamt
-
Citat:
Postat în original de
c|neva
Daca comentariile sunt la subiect si nu faci altceva decat sa obtii un back link in schimbul la parerea ta nu mi se pare spam :P.
Stiu ca era o metoda de link building asta, nu? Nu o folosesc , dar nu cred ca sunt spammeri cei ce o folosesc atat timp cat citesc un post si ofera un comentariu pe masura :P