Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: O ipoteza ..

Afișare hibrid

Zone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Pipera
    Posturi
    220
    Putere Rep
    36

Implicit

Cred ca punctele de mai sus sunt valabile in mod special pe .com. Pe .ro, lucrurile sunt mai relaxate, ca sa zic asa. La unul din site-urile din semnatura mea , la cautarea "link:site" sunt afisate atat link-ul de pe acest forum, cat si un link de pe alt forum.

Varianta cealalta este ca iti faci cunoscut site-ul, nu atat pentru google ci altor useri/clienti....
    Promovare prin Comunicat de presa | Ai gasit ceea ce cautai? Nu? Zeci de anunturi de vanzare te astepta.

Florin Traian este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    31st October 2010
    Locaţie
    .EDU
    Posturi
    420
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Zone Vezi Post
    Cred ca punctele de mai sus sunt valabile in mod special pe .com. Pe .ro, lucrurile sunt mai relaxate, ca sa zic asa..
    Depinde, eu din cate am observat conteaza destul de mult si pe romania, ca si experienta proprie am reusit sa pun un site in 10 zile pe prima pagina cu backlikuri de pe pagini relevante, nu e cine stie ce site si inca nu e primul dar pentru un keyword am observat in analytics ca sunt 1000 de cautari si mie imi revin cam in jur de 120 momentan fiind al 4-lea.

Citat Postat în original de Zone Vezi Post
    La unul din site-urile din semnatura mea , la cautarea "link:site" sunt afisate atat link-ul de pe acest forum, cat si un link de pe alt forum.
    Mai merge link:site pe google??

Cu aialalta varianta sunt de acord si eu am avut in semnatura ceva intro vreme.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •