Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 12

Subiect: Link Exchange

anubis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit Link Exchange

Fac Link Exchange cu x-egames.com pr4. Accept doar siteuri axate pe aceeasi nisa, si cu pr >= 3.
    Deasemenea mai fac si cu rbattle.net pr3, itboxs.org pr1, e-muzica9.com pr 0.
    Cei care sunt interesati pm me, sau adaugati id-ul "dar3devill" in lista voastra de Ymess.

Va rog fiti oameni seriosi, sa nu ma trezesc dupa 3 saptamani ca linkul a fost scos, sau repus cu tagul nofollow.

Numai bine.
    "Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."

Iulian00 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

Ca si pana acum? Pui link-ul si dupa 2 zile il scoti ?

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

iulian da-mi exemplu. nu stiu sa fi scos ceva fara un motiv bine intemeiat.
    "Wise man talk because they have something to say. Fools, because they have to say something."

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu ? Ia gandeste-te....acum o saptamana ai facut link exchange cu majoritatea site-urilor mele (games.itarea.org, joacate.net, ejocuri.us) ai pus link-urile iar a dupa cateva zile le-ai scos. chiar acum 5 min am dat sa verifice link-urile linkex-ul pe un site pe care nu mai verificasem link-urile si primul site suspendat a fost al tau.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

si de ce siteul meu a fost primul suspendat ? imi poti zice asta ? si merci ca m-ai anuntat, sa pot scoate linkurile de pe site.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

esti comic, nu ti se pare? eu iti spun ca ai scos link-urile si din cauza asta au fost suspendate si uite ce raspunzi tu . In fine.....parteneri de LE ca tine....la tot site-ul si e pacat ptr. ca nu asa ar trebui sa se faca, unii "e smecheri" si altii fraieri.
    Ultima modificare făcută de Iulian00; 28th June 2008 la 21:25.

crash este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca, Romania
    Posturi
    462
    Putere Rep
    35

Implicit

daca e ceva ce urasc pe lumea asta is oamenii care cauta tot timpul sa insele cumva, cu ceva, cu orice pana la urma, dar doar sa insele. am patit si eu ceva asemanator, adica facem link exchange care pe mine sincer sa fiu nu ma avantaja in nici un fel, omu scoate linkul, il avertizez, il pune la loc si apoi il scoate din nou... dupa care nu mai raspunde la pm.

sincer sa fiu, asta e motivul pt care am cam inceput sa renunt la schimbul de linkuri, pt ca n-am toata ziua timp la dispozitie sa verific daca oamenii pastreaza sau nu linkurile.
    keep dreaming...

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

iulian00, ai dreptate am facut acum o saptamana le automat datorita linkex-ului, si nu cred ca aveam nici un motiv sa scot linkul, stiind ca linkex verifica si scoate automat. Dar in fine, nu stiu ce putea sa gaseasca la mine...
    si crash eu nu sunt tipul de om care sa insele prin orice metoda cumva, si cu acel baiat cu mondenii, am facut si eu, acealsi lucru l-am patit la randul meu. Nu cred ca am vreun avantaj daca as face cum a zis iulian. eu linkurile le-am inclus pe site.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd May 2007
    Vârstă
    38
    Posturi
    184
    Putere Rep
    35

Implicit

Si ca sa terminam toata polemica asta Nu am de ce sa te acuz fara motiv ptr. ca nu as avea nimic de castigat din contra, poate de pierdut un back link PR4 . Eu am spus doar ce-a fost si spre surprinderea mea ca a fost relativ repede la cateva zile, nu cum fac altii la cateva saptamani. A mai fost o chestie, noi aveam linke exchange 3way, eu aveam link catre tine de pe ejocuri.us si tu aveai link catre mine games.itarea.org ai profitat de chestia asta la linkex si ti-ai adaugat link-ul si pe games.itarea.org dar nu mai conteaza, hai sa nu mai fim offtopic.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    35
    Posturi
    160
    Putere Rep
    34

Implicit

ok, imi aduc aminte acel le. dar eu nu imi scriu chestiile astea pe carnetel sa stiu ... uite am facut le cu [respectivul], eu am pus spre [site] si el spre [site]. Sincer nu mai stiam. si nu am profitat sa-mi pun linkul si pe games.itarea.org, pur si simplu am cautat pe google "jocuri" linkex. si ce mi-a gasit acolo m-am dus si am facut automat linkexchange. nu am vrut niciodata sa-ti creez neplaceri. Sorry. si daca te mai ajuta cu ceva am mai facut le cu celelalte siteuri ale tale joacate.net, ejocuri.us acum aproximativ 3-4 zile daca nu ma insel. Tot nu stiam ca sunt ale tale, ca eu nu ma uit la administrator sa vad, "ba asta-i de treaba, asta nu, deci nu fac le." Daca vrei le lasi, daca nu le scoti, este la opinia ta, ce vei face.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 01:40
  2. Link Exchange! Ofer link PR3
    De marcos29 în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 6th January 2010, 17:47
  3. Link exchange / Banner exchange
    De matican în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0