Pentru link exchange cu siteul www.concurs-online.com puteti scrie aici sau ma puteti contact pe PM!![]()
Pentru link exchange cu siteul www.concurs-online.com puteti scrie aici sau ma puteti contact pe PM!![]()
Hotule ! Nici mort n-as face link-exchange cu tine si nici altora n-as recomanda... vezi ca domeniul tau e pe lista neagra a lui nenea Google pentru continut duplicat...
Domnule Dumitru, dupa cum observati, eu am inceput sa sap internetul dupa concursuri si nu mai copiez nimic de la nimeni. Deci, va rog terminati cu jignirile si cu off-topicul.
Cine doreste link exchange cu siteul www.concurs-online.com ma poate contacta pe PM sau aici![]()
@catalindeva de ce n-ai scris @catalinbrasov ? esti cumva hunedorean , student in Brasov ?
V-am repetat sa terminati cu off-topicul. Nu cred ca intereseaza pe cineva de unde sunt sau daca sunt student sau nu. Deci, va rog terminati!
@catalindeva nu mai fura cu nesimtirea de jigodie ce esti... pune osul la treaba romanas imputit ce esti nu mai fura de la altii ca te ia mama naibii... fi-ti-ar neamul de ras...
valabil...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)