Citat Postat în original de frankcadillac Vezi Post
Acelasi lucru peste tot ! Arata-mi unde scrie daca un site este serios sau nu ? Citeste articole despre google, un link este un link nu conteaza natura lui, de unde provinde, ce fel de content . Content slab nu te trage in jos, din contra te ridica, chiar daca foarte putin . Este adevarat ca cele cu continut apropiat te ridica mai mult, dar niciun link nu te trage in jos. Daca ai un cuvant pentru care concurezi in google ai face bine sa apari pe tot felul de siteuri cu diferite continuturi..nu numai la fel [ sursa: forums.Digitalpoint.Com ]
Imi cer scuze pentru off-topic, dar din ce in ce mai multe posturi de genu se gasesc prin toate forumurile romanesti !
De acord ca nu te trage in jos. Ar fi stupid, pentru ca nu tu controlezi cine iti pune link-uri. Asa daca as vrea sa dau jos un competitor pe keyword, mi-as face 100 de blog-uri cu spam pe blogpost si as pune mii de link-uri catre el.

Dar cand faci link exchange, tre sa te intereseze calitatea (si eventual si PR-ul daca esti curios de el). Pentru ca una e sa iti transferi din PR-ul tau 4, ca sa primesti inapoi link juice de la un PR1. Corectati-ma daca nu zic bine.

@allergic:

Te doare mana sa ii raspunzi frumos? Ce era asa greu sa ii spui, nu mersi, caut altceva, fara sa arunci cuvinte aiurea.