Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 40

Subiect: Fac cateva schimburi de linkuri

RedPoint Guest

Implicit

@bogdi99
    offtopic: tu stii ce este spamul?
    ...vorbesti prostii baiatu'

Daca era SEO-SPAM asa cum se agita unii pe aici, fii sigur ca ma dadea bigG afara si nu asteapta sa vina romanul xyz sa-i atentioneze.
    ...asa ca informeaza-te despre spam si atunci scrie.

80% dintre siteurile voastre inregistrate la bigG si alte motoare de cautare sunt cu 'musca pe caciula'...asa ca nu ma fa sa va caut siteurile si sa le trimit lista la cei de la bigG.
    Nu cred ca ar trebui sa va simtiti siguri chiar daca pe aici unii sunt redactori DMOZ

cred ca tema voastra era inca de la inceput offtopic pe aici.
    OFFTOPIC !!!

Poate un admin sa stearga aceste oftopicuri de pe aici?
    Mersi

cr0n1cal este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    37

Implicit

Off-topic total: Nea Gigi, vad ca lumea a invatat de la matale ca cine tipa mai tare are dreptate la Romania.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

RedPoint, nu te baza ca te dadea biG afara...asa cum spui tu. Site-uile care fac spam se raporteaza, apoi Google se sesizeaza.

Acum, nu stiu daca e bine sa arunci cu kkt in altii, doar pentru ca nu ti-a convenit tie ceva.

Link-ul lui Aurel Dragut arata un spam. Ca spamul inca mai este sau nu..asta e alta treaba.

Apoi, ar trebui sa ai o atitudine mai..."linistita"...romanul xyz pe forumul asta nu accepta atitudini de genul asta. Romanul xyz iti pune la dispizitie informatii de calitate in limba ta natala si te trateaza cu respect.

Daca nu intorci acest respect, te rog sa ne urmaresti dinafara forumului.

In ultimul timp, Seopedia a ajuns un mod de promovare pentru unii.
    Comunitatea asta a fost facuta cu scopul de a intelege, invata si analiza ceea ce inseamna SEO. Nicidecum sa ne dam mari si tari despre fraierul roman care are si el site-uri cu spam dar nu e prins..sau cel care e prins.

RedPoint offtopic e atitudinea ta.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

RedPoint Guest

Implicit

mda, mersi de sesizare
    Dar trebuia sa cerceteze 'SPAM'-ul actual nu sa vina cu un screen vechi. Asa pot sa va aduc si eu voua screenuri vechi si sa vorbesc ca si cum ar fi actual.

atitudine 'linistita' inseamna:
    - sa accept tot ce se spune?
    - sa fac plecaciuni sau sa multumesc ca ati avut marinimia de a ma condamna pe baza unor screenuri vechi?

Respect da, dar nu li... in dorsal pe nimeni findca este prieten cu xyz, admin sau proprietar de site xyz, la mine nu tine asta.

Atitudinea mea nu este binevenita?!
    ...findca ma apar si nu accepta sa fie trasa prin noroi prin afirmatiile unora de aici?
    ...findca nu face plecaciuni tuturor care se cred guru?

Atata timp cat nu incalc regulamentul acestui site, nu vad ce rost are amenintarea, ascunsa in recomandarea de a urmari forumul pe dinafara,
    ...se pedepseste atitudinea de integritate aici?!

Eu nu ma refeream cu xyz la cei care ofera acest forum sau platforma, nu-mi intoarceti vorbele dupa dorinta.
    ...cu romanul xyz puteam sa scriu userul xyz sau membrul forumului xyz, nu faceti din aceasta fraza una discriminatorie sau una lipsita de respect, atata timp cat nu este.

Pacat de acest thread, sorry celui care l-a inceput.
    Nu a fost dorinta si nici intentia de a scrie aici offtopicuri, dar nici nu ma las tras prin noroi de nimeni, egal cine este si ce functie are, fie aici sau in viata 'reala'.
    ...iar amenintarile nu le accept nici atat

Ciao

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Citat Postat în original de RedPoint Vezi Post
    @bogdi99
    offtopic: tu stii ce este spamul?
    ...vorbesti prostii baiatu'

Daca era SEO-SPAM asa cum se agita unii pe aici, fii sigur ca ma dadea bigG afara si nu asteapta sa vina romanul xyz sa-i atentioneze.
    ...asa ca informeaza-te despre spam si atunci scrie.

80% dintre siteurile voastre inregistrate la bigG si alte motoare de cautare sunt cu 'musca pe caciula'...asa ca nu ma fa sa va caut siteurile si sa le trimit lista la cei de la bigG.
    Nu cred ca ar trebui sa va simtiti siguri chiar daca pe aici unii sunt redactori DMOZ

cred ca tema voastra era inca de la inceput offtopic pe aici.
    OFFTOPIC !!!

Poate un admin sa stearga aceste oftopicuri de pe aici?
    Mersi
    Ceea ce spui tu aici o consider o ofensa si o razbunare de prost gust.
    atitudine 'linistita' inseamna:
    - sa accept tot ce se spune?
    - sa fac plecaciuni sau sa multumesc ca ati avut marinimia de a ma condamna pe baza unor screenuri vechi?
    A vorbi civilizat nu cred ca e o forma de abuz din partea nimanui.
    Omul, ca multi altii defapt, a adus in discutie un fapt real..un link cu ceea ce a fost..ceea ce pe el il face sa creada ca a fost spam.

Atitudinea ta nu e deloc toleranta si nici nu dai explicatii despre ceea ce a fost astfel incat sa nu mai existe conflicte.

Respect da, dar nu li... in dorsal pe nimeni findca este prieten cu xyz, admin sau proprietar de site xyz, la mine nu tine asta.

Da..pana si pe forum exista coruptie, nepotism si alte chestii binefacatoare unui anumit cerc. Imi aduc aminte de un alt compatriot de pe un alt forum, care pentru simplul fapt ca nu stie sa se comporte pe un formu in care a fost contrariat, a inceput sa toarne din el acuzatii si afirmatii fara scop si acoperire.
    Daca vrei sa te rabuni pe ceea ce a zis Aurel Dragut, incearca sa gasesti sie-uri ale noastre si posteaza-le. Dar fara atitudini dispretuitoare.

Cat despre amenintari (mai degraba a fost o sugestie ceea ce am zis) pe care le accepti sau nu legat de acest forum...momentan nu esti in pozitia in care sa ai prea multe obtiuni.

Daca atitudinea ta..cea de pe postul asta se repeta, poti urmari forumul dinafara. Sugestia asta e valabila pentru toti cei care nu cunosc o cale civilizata de exprimare pe forum.

RedPoint Guest

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Ceea ce spui tu aici o consider o ofensa si o razbunare de prost gust.
    ...este parerea ta personala si nu are ce sa caute in impartialitatea unui administrator, dar poate la seopedia este normal acest lucru, cine stie.

Atitudinea ta nu e deloc toleranta si nici nu dai explicatii despre ceea ce a fost astfel incat sa nu mai existe conflicte.
    ...am fost acuzat, de ce crede cineva ca trebuie sa dau explicatii unei acuzatii bazate pe dovezi invechite?
    ...eu am postat pentru schimb de link, iar NeaCineva ma acuza findca nu are loc de siteul meu sau de mine

Da..pana si pe forum exista coruptie, nepotism si alte chestii binefacatoare unui anumit cerc. Imi aduc aminte de un alt compatriot de pe un alt forum, care pentru simplul fapt ca nu stie sa se comporte pe un formu in care a fost contrariat, a inceput sa toarne din el acuzatii si afirmatii fara scop si acoperire.
    Daca vrei sa te rabuni pe ceea ce a zis Aurel Dragut, incearca sa gasesti sie-uri ale noastre si posteaza-le. Dar fara atitudini dispretuitoare.
    ...crezi ca am nevoie sa ma razbun ...ar insemna sa-mi neglijez munca mea si sa ma ocup de siteurile unora de pe aici, nu merita oboseala si nu este deloc productiv, time is money la mine.

Cat despre amenintari (mai degraba a fost o sugestie ceea ce am zis) pe care le accepti sau nu legat de acest forum...momentan nu esti in pozitia in care sa ai prea multe obtiuni.
    ...aha, deci asta insemnand, 'sau accepti parerea mea sau te dau afara, findca eu sunt administrator?!
    ...ciudata atitudine ca administrator, dupa parerea mea

Daca atitudinea ta..cea de pe postul asta se repeta, poti urmari forumul dinafara. Sugestia asta e valabila pentru toti cei care nu cunosc o cale civilizata de exprimare pe forum.
    ...deci daca nu accept acuzatii prostesti bazate pe dovezi invechite, ma dai afara. Asa sa inteleg prima parte a acestei propozitii?

Ciao

Bogdan Citoiu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    15th November 2006
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    41
    Posturi
    518
    Putere Rep
    37

Thumbs down

scuze.. era SPAM.. nu mai este... dar oricum ai facut spam! si nu poti sa te scuzi ca multi procedeaza la fel...
    si la google in cache deocamdata apare acea pagina care este cum este...
    Ultima modificare făcută de Bogdan Citoiu; 28th November 2006 la 14:14.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    38

Implicit

Mister RedPoint, nu avem ciunga in par...esti aici de luni de zile si nu se prea vede ... au tot fost anuntate site-uri cu SEO SPAM si ai avut ocazia sa vezi ca asa ceva nu este in regula ( sau ai binevoit a evita acea sectiune din motive de genu ca nu e prea interesanta pentru matale?)...iar acel cache nu e deloc prea vechi, astazi face 4 zile(!) nu saptamani sau luni...asa ca mai lasa prosteala si comporta-te ca un om de varsta pe care o ai.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

RedPoint bati campii mai mult decat trebuie.
    Nu a fost facuta nici o acuza (decat daca te-ai simtit acuzat), mai ales ca link-ul respectv nu mai e valabial.

Apoi, daca link-ul respectiv ti-a apartinut sau inca iti apartine si ai facut spam, atitudiena oamenilor e normala.

Cred ca defapt iti e greu sa admiti ca ceea ce e in acel link e spam. Vechi sau nou nu conteaza.

Cat despre diferentele de opinie..momentan prin faptul ca interzici lui "nEaCIneva" sa spuna ca ai facut spam, nu ar trebui sa ai o atitudine de genul asta.

Nu dau afara pe nimeni atata timp cat atitudinea e corecta. Dar nu ai inteles lucrurl asta si tot aberezi despre "ciudata atitudine ca administrator" sau abuzul lor asupra ta.

Chill...vrei sa raspunzi la acea acuza..bine. Nu vrei..atunci oamenii de aici nu cred ca au ce discuta.

Time is money for all of us.

Asta in cazul in care toti sintem afaceristi si facem bani...dar nu ne explicam faptul ca sintem in timpul liber pe un forum dupa resurse.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Acel website, www.arhivarul.ro a FACUT spam, asa cum vad si in cache-ul Google.

Acum nu mai face.

Redpoint iti este greu sa accepti ca a facut spam ? Daca da nu e problema. Poti intreba civilizat, poti face research, si raspunsurile vor veni.

Daca nu, stii doar ca se poate rezolva tot, cu interzicearea dreptului de a scrie, ban total, interdictii etc.

PS: Te rog citeste regulamentul acestui forum.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand cateva linkuri PR 6
    De blueeyesromanesti în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 17th October 2008, 18:10
  2. Cateva idei, va rog
    De Hetzenauer în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th May 2008, 10:31
  3. Rog schimburi de link-uri ...
    De BeFree în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 3