Salut,
Caut un site sa pun un banner cu Insoft. In principiu trebuie sa aiba cam 800~1200 vizite pe zi. Eu pe Insoft nu pot pune banner, dar va ingrop in backlinks. Este interesat careva?
Cu stima,
Razvan Pop
Salut,
Caut un site sa pun un banner cu Insoft. In principiu trebuie sa aiba cam 800~1200 vizite pe zi. Eu pe Insoft nu pot pune banner, dar va ingrop in backlinks. Este interesat careva?
Cu stima,
Razvan Pop
Cu stima,
Razvan Pop
pai.. eu as fi, dar cunosti cu ce te pot ajuta si ai zis ca nu te intereseaza, mai nou te pot ajuta cu un banner sau orice fel de reclama pe www.soft2006.com care e in curs de populare si aducere de vizitatori.... nu stiu si nu garantez ca va avea vizitatori, sar cu asta pot ....
Trust, but verify.
Trimite-mi banner-ul ..ti-l pun gratis pe xperts..
~ 120 / zi
Plus ca mai si conteaza . De profil tata![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
themed linking :-)
Mihai,
Jocuri
Bancuri
Anunturi Gratuite
Da dude. Exact
SI inca ceva Mihai... Degeaba ai semnatura ...Nu optimizezi nimic, fiindca mod-ul nu afiseaza lui Google semnaturile
![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
:shock: adica ? concret!Originally posted by Expertu
[b]Da dude. Exact
SI inca ceva Mihai... Degeaba ai semnatura ...Nu optimizezi nimic, fiindca mod-ul nu afiseaza lui Google semnaturile
![]()
Mihai,
Jocuri
Bancuri
Anunturi Gratuite
Adica MOD-ul instalat pe forum pentru a face paginile SE Friendly nu afiseaza semnaturile. Nici o informatie inutila. :wink:
Cu stima,
Razvan Pop
Originally posted by Razvan Pop
[b]
Adica MOD-ul instalat pe forum pentru a face paginile SE Friendly nu afiseaza semnaturile. Nici o informatie inutila. :wink:
NASPA ! nu-mi convine, nu ma mai joc! VREAU SA LE VADA! :oops:
Mihai,
Jocuri
Bancuri
Anunturi Gratuite
acum apare !
Ma, faci spam. :lol:
:stupid:
Cu stima,
Razvan Pop
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)