18.45 – Intro –moderator Tudor Sandu
19.00 – DOs&DON’Ts in afiliere&SEO – Serban Cristian
19.30 – Debate afiliere&SEO – Gabriel Curcudel, Serban Cristian, Ciprian Dragoi
Drinking.
Tonka Soul Café, pe Biserica Amzei, 19.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 17th September 2012 la 12:04.
Nu prea ştiu ce se întâmplă. Am trimis de vreo 3 ori comentariu cu user-ul meu de pe seopedia... şi aparent comentariul mi-a fost şters. Voi aţi intrat pe listă?
hai ca incerc eu sa iti las userul![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Doro, undeva pe pagina respectiva ti se cere (intr-un comment) sa trimiti si numele userului.
De asemenea, ii rugam pe Petre Cristian, Gino, Tanase Marius Ovidiu, Bogdan, Maria Mihai, Dorothea si Mihai Daniel sa ne ajute cu user-ul de SEOpedia, daca sunt membri
Am trimis si eu astazi intentia de participare. Sper sa mai fie locuri disponibile.![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@Nichita: mi-am ochit numele acolo, asa ca am incercat ieri sa trimit inca un comentariu cu userul. :-) numai ca nu mai apare. In fine, o sa apar maine la fata locului spontan si vedem ce iese. :-)
Te-o fi luat la ochi akismetul daca a vazut ca esti atat de insistenta.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Ma, ceva e "putred" la mijloc. Eu cu Nichita si Summer, nu suntem pe lista! Banuiesc ca mai sunt si altii, ca doro si noi. Ce facem?
Sa insemne asta ca pot sa-mi vand userul lui Dan? Ma roaga de 2 luni sa-i vand "brandul" de "aveti grija la caine rau"!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom: parca ti am dat un pm zilele trecute :p
nichita: ai fost inscris de tom( tom, nichita si summer )
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)