Cat as vrea sa merg si eu. Din pacate n-am cum. Kidu o sa astept cu nerabdare postul tau pe seoserv.ro
Cat as vrea sa merg si eu. Din pacate n-am cum. Kidu o sa astept cu nerabdare postul tau pe seoserv.ro
well, a fost misto, m-am salutat cu prometeu, andrei s, tom, robyroy, kleampa si meetzah. S-au baut multe beri/sucuri si am dezbatut urmatorul plan cincinal
revin cu poze si video.
am postat video cu prezentarea.Intalnirea 2parale despre micronise | [seo]serv
Superb ! Insa am o nelamurire ... din cate am observat din material nu l ai pus la "alegere" cand vorbea de .com , net , info asa ca sunt curios in cazul in care sunt libere toate extensiile banuiesc ca cea mai buna alegere este un .ro / an asa cum sugerat, nu?
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
corect
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
am primit ok de la 2p sa pun online si dezbaterea soon...
Am adaugat si un format HD pe youtube pentru cine vrea sa vada mai clar ecranul.
Am publicat si inregistrarea dezbaterii ( a fost dupa prezentarea mea, cu participarea Andrei Rosca (Spada), ClickShop si Sorin Vlaicu (consultant SEM&afiliat 2Parale) ), am intarziat un pic pentru ca aveam nevoie de acordul 2Parale, apoi metacafe a facut figuri pana a acceptat o varianta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)