Am prins si eu ocazia sa zic ce aveam de zis. Nu m-am bagat peste intalnirea voastra deloc.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Si eu sunt pro. Pe toti va stiu doar de pe forum si mi-ar face placere sa va cunosc si live. Ar fi misto o intalnire mai "stufoasa"
Echipamente de protectia muncii www.safetyone.ro.
Ai nevoie de un traducator autorizat sau de Traduceri Autorizate ?
Ar merge o intalnire la munte undeva, buna ideea. Ma organizez cu nosfer si pancu si venim cu vreo furie rosie'
Poti sa dai de mine usor, @contact.
astept sa vad ce stabiliti... daca pot vin si eu! presupun ca va ganditi la ceva in weekend...
Ne bagam si noi, fie in bucuresti, fie oriude, dar cu conditia sa fie weekend, si sa fie productiv.
Adica ziua sa stam de vorba de strategii, tehnici, proiecte.
Seara gratar si bere. (doar pt munte)
Daca e doar de bucuresti, pot organiza eu. Depinde ce vreti, bere si femei , femei cu bere sau femei si bere!
So, cum ramane, stabilim ceva pentru weekend-ul asta? Intai as vrea sa ne intalnim cei din Bucuresti si cei care pot veni iar cand Cristian rezolva cu organizarea marii adunari seo-iste ne vom intalni cu totii.
Am putea oricum sa ne intalnim mai des ca nu ne retine nimeni.
E scumpa benzina Marius, mai ales pentru respectivii cu bolide (pe criza asta) , glumesc.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)