2 out of 2 members found this post helpful.
Sfatul meu e sa iei cel mai ieftin, construiesti site-ul, vezi cum se misca si il muti unde ai chef apoi.
Iti ia foarte putin timp sa muti un site, deci nu e cazul sa te stresezi acum cu alegerea unor resurse despre care nu stii daca ai nevoie sau nu.
In cazul tau este irelevant (cel putin deocamdata) daca e ssd sau nu, iar alea de SEO sunt cel mai probabil niste prostii. Plus, ce faci cu 5GB/20GB? E un site nou, un an de zile n-o sa depaseasca 2GB.
6th March 2016, 11:07
1 out of 1 members found this post helpful.
Referitor la mesajul anterior tin sa precizez ca am incurcat putin firmele intre ele, am multe conturi shared la firme diferite, iar oboseala isi spune si ea cuvantul. Ca sa nu se creeze o parere gresita mentionez ca:
spatiul.ro - e foarte bine la suport, mi s-a raspuns in medie in 3-5 minute, doar o data a durat cam 4 ore intr-o noapte
hostico.ro - destul de ok si ei
ghesi.ro - de cateva ori mi s-a raspuns dupa 12-14 ore, am verificat acum tichetele, pe astia in confundam cu spatiul.ro
clausweb.ro (aici scrisesem clovis in loc de claus - ala e alta treaba) - raspunsuri rapide si prompte
mxhost.ro - imi mentin ideea de mai sus
De asemenea, simplenet am inteles ca e foarte ok, mai ales ca primesti cadou si pachetul de teme genesis ale lui Andrei Chira, niste teme extrem de bune.
Asadar, scuze pentru postare dubla dar nu vreau sa acum pe cineva degeaba si sa se inteleaga gresit cand suportul e chiar ok.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.