Am început anul prost: după mai bine de 3 ani jumătate am plecat de la mxhost.ro (nu intru în amănunte). Am căutat și am găsit, acum 1 lună jumătate, găzduire la stablehost.com (servere în Amsterdam). A funcționat ok pînă acum vreo săptămînă, cînd a luat-o razna (bine, nu serverul în sine, ci nodurile intermediare - pierderi foarte mari pe serverele intermediare - vezi imaginea atașată): timpi foarte mari de răspuns, etc.
mtr-2.png
Așa că... vreau să plec și de aici. Ce caut (pentru 2 domenii, create unul cu Joomla şi altul cu WordPress + cîteva subdomenii, afișări totale în jur de 30.000/lună, în creștere - sper):
- găzduire Linux
- cam 5000 MB spaţiu
- peste 50 GB trafic lunar
- php minim 5.3.x
- Apache minim 2.2.22 (sau Litespeed configurat pentru gallery3)
- minim 10 baze de date MySQL/MySQLi
- 3 domenii găzduite
- conturi ftp (cîteva)
- adrese e-mail (cîteva)
- solutie webserver suPHP (să nu fie nevoie să solicit la 2 zile resetarea ownerului)
- suport tehnic bun şi prompt - îl folosesc destul de rar, dar cînd am nevoie nu vreau să stau 2 zile pînă răspund, apoi alte 2 zile pînă la remediere
- preţ decent cu plată lunară (preferabil până în 20 lei/lună) - văd că majoritatea au renunțat la ciclul lunar de plată
- phpmyadmin, Cpanel – nu le mai menţionez, că pe un server shared au cam devenit clasice
Aș dori o perioadă de teste de cîteva zile.
Aveți ceva propuneri? Pot fi și servere din Germania sau Austria (nu mai vreau Olanda).
Mulțumesc.

Răspunde cu citat