de mentionat ca modificarea de mai sus merge doar in IE
Versiune printabilă
de mentionat ca modificarea de mai sus merge doar in IE
daca te referi la modificarea in fisierul hosts amintita de mine, atunci trebuie sa te completez: merge si pe Firefox [cel putin] - eu folosesc aproape exclusiv acest browser [folosesc IE doar pentru a testa din cand in cand cum arata site-ul pentru 70% din vizitatorii mei :) ]
merge cu oricare browser, de asemenea cu oricare alt program care ruleaza pe calculator si face lookup dnsCitat:
\Windows\System32\drivers\etc\hosts
12-48 de ore la mine .. la mine se schimba in 10 min la alti cam 48 de ore ... depinde de net
iti zice asa ptr ca fisierul ti-e, probabil, read-only. Inainte sa intri in el, scoate-i prima data acest atribut [click dreapta -> properties]
Mersi mult. O sa incerc sa fac si asa.
La 2 luni de la schimbarea DNS-urilor inca mai am probleme cu accesarea site-ului. Acum este indisponibil pentru mine desi siteuptime.com spune ca e OK, cei de la serviciul de gazduire spun ca e OK, cu anonim surfing merge site-ul (dar nu-mi permit sa bag parole) si RDS-ul spune ca nu e problema lor...
Ce sa fac ? Sa-mi schimb furnizorul de internet, sa ii reclam pe aia de la RDS la OPC ca tin DNS cache-ul cateva luni bune ?
M-am saturat...
Care e numele domeniului sa ma uit daca nu ai vreo problema in setarile dns...