PRul nu are legatura cu pozitia in lista de rezultate afisate de Google.
Conteaza si vechimea continutului si cat de indexate sunt site-urile respective in comparatie cu al tau.
Eventual da si tu un link si un exemplu![]()
PRul nu are legatura cu pozitia in lista de rezultate afisate de Google.
Conteaza si vechimea continutului si cat de indexate sunt site-urile respective in comparatie cu al tau.
Eventual da si tu un link si un exemplu![]()
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
Nu pot sa dau link pentru ca nu e site-ul meu iar tipul al carui site e m-a rugat sa nu scriu pe nicaieri .. nu ma intrebati de ce ca nu stiu.
Acuma PR nu e 100% raspunzator de pozitionare .. dar din ce stiu conteaza la plasament in cautare.
Indexate din el sunt peste 80% din pagini (pana sa scot sitemap-ul erau sub 50%).
Iar continutul se improspateaza zilnic. Ce e drept inclusiv paginile "vechi" au primit retusuri in sensul ca apar in articole si in continut mult mai multe cuvinte cheie, plasate strategic (titluri/ h-uri/ bolduri / etc).
Stau si ma gandesc ca totusi asta ar putea sa fie un motiv .. pe masura ce reimprospateaza cache-ul paginilor sa gaseasca tot mai multe pagini indexate pe cuvintele cheie si astfel sa creasca ..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)