Fara comentarii! Incercati sa vedeti si voi![]()
Fara comentarii! Incercati sa vedeti si voi![]()
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Si iti aduce macar ceva trafic?![]()
Şi totuşi nu înţeleg de ce zici că te iubeşte.. pentr că eşti primul?
Îţi spun eu de ce eşti primul, pentru că expresia "Google has made 10 years" e cam greşită, englezul înţelege ceva de genul "Google a creat/produs 10 ani" şi implicit nu o foloseşte: nu o caută pe gugăl. Rezultatul: nu o să ai vizite.
În schimb pe asta e bătaie.
in plus, ai facut una dintre cele mai des intalnite greseli:
Ai facut cautarea din contul tau google (se vede in dreapta-sus ca esti logat) astfel incat rezultatele sunt "personalizate pt. tine". Astfel, daca G a observat ca tinzi sa accesezi un anumit site, iti da ca prime rezultate pagini din acesta. Ia incearca sa faci aceeasi cautare dupa ce dai logout![]()
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
pai si la mine tot el apare pe primul loc
Apare dar degeaba, e ca şi cum eu aş optimiza acum pentru "arstdzfdfghuztrewuigohp" .. nimeni nu caută cuvântul ăla..
Vine trafic din căutare până la urmă sau vorbesc prostii?
Ultima modificare făcută de doro; 28th September 2008 la 00:25.
De ce esti rautacioasa si ii strici bucuria![]()
Si mie imi apare pe primul loc, deci nu e cautare personalizata. Felicitari IulianNu stiu cat te ajuta ca trafic, dar orice loc 1 e placut ochiului.
Am cautat si eu acum si tot primul loc apare.
Felicitari, insa am mai patit cazuri cu cautarea personalizata, cand se straduia unu` sa imi arate ce bun SEO-ist este ca si-a adus situl pe locul 1 la nu stiu ce cuvand foarte folosit si imi trimitea screenshoturi cu rezultatele de la el din calculator.
DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)