Deci nu imi vine sa cred... Google s-a hotarat sa faca publice datele privind numarul de cautari lunare pe cuvinte cheie, si niste date foarte precise, intrati aici
https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
Ce ziceti?
Versiune printabilă
Deci nu imi vine sa cred... Google s-a hotarat sa faca publice datele privind numarul de cautari lunare pe cuvinte cheie, si niste date foarte precise, intrati aici
https://adwords.google.com/select/KeywordToolExternal
Ce ziceti?
mi se pare util dar nu cred ca sunt chiar atat de accurate. Ar fi putut sa bage langa si o coloana cu numarul de rezultate si ar fi fost aproape perfect. Daca ai competitia, numarul de cautari si numarul de rezultate iti faci cel mai bine o idee de keyword-uri pe care sa-ti dezvolti un site
Nu chiar atat de accurate? Probabil, insa tinand cont ca pana acum Wordtracker era singura sursa reliable de cuvinte cheie si cautari (si costa 300$ pe an) ceva imi spune ca tocmai au primit o lovitura extrem de mare, si noi un mare cadou.
Si apropo ce zici tu se realiza intr o vreme cu niche inspector, care iti arata si cautari, si concurenta, si rezultate, dar pe vremea aia mergea pe rezultatele de la overture, nu stiu acum daca mai functioneaza.
Foarte tare stirea. Deci foarte tare.
[ Going to make a PHP parser and steal Google data :twisted: ]
Uf n-as vrea sa fiu owner-ul Wordtracker sau KeywordDiscovery. Dar na, pentru noi e bine :)
dragut din partea lor.
De baut pentru toata lumea! :D
Cu ceva extra munca, este goldmine.
Hahahha.
Revenind, chiar e super stire. De-abia astept sa integrezi si chestia asta in keyword research-urile mele.
No fun Google :( M-am jucat putin cu jucaria lor. Strica tot misterul :(
Nuuu, merge prea bine, aia ziceam, ca strica tot misterul :)
Andy Mindel, CEO-ul wordtracker are o lama in mana in momentul asta.
De acum incepe distractia :headbang: :))
LE:
Hmm... seamana dar nu rasare :)
La cuvant cu care am avut in medie 2000 de vizite pe zi din Google in luna iunie, tool-ul imi arata:
Volum de căutare aproximativ: iunie - 36
Volum de căutare mediu aproximativ - 46
Sunt surprins cat de bine o ghiceste trafic.ro care imi arata 14.652 cautari in ultimele 7 zile
LE2:
Restart FireFox si merge !!!
DA.. acum arata bine :O
Deci... cum ziceam.. sa inceapa distractia :))
Am studiat pentru niste cuvinte in romana.
Diferenta e foarte mare intre ceea ce stiam eu si ceea ce furnizeaza acest serviciu.
Si indraznesc sa cred ca datele mele sunt mai aproape de exactitate.
Fara indoiala, e un mare pas inainte.
Dupa cum se si precizeaza, sunt cifre aproximative (la cele mari, toate sunt cu 2 zerouri in coada, n-ai sa vezi 10.567). Intrebarea este: cat de aproximative ?
sa vedem cat tine...au mai facut o data asa ceva si a tinut cateva ore parca, ca un test sau ceva
:D
gata "miracolul"?
numai bine, de acum inainte o sa stim pe ce cuvinte cheie sa ne concentram. cred ca webmasterii deja incep sa-si schimbe tacticile si sa vedeti de acum inainte concurenta acerba :P
mi se pare ceva foarte ajutator. desi stirea asta insumata cu indexarea flashurilor o sa schimbe total strategiile de optimizare. sper sa fiti toti pe faza acuma cand incepe valu ...
revenind la acuratetea cifrelor oricum nu conteaza foarte mult , mai important e sa iti faci idee despre anumite cuvinte cheie. am avut abonamentul ala pe wordtracker si nu as putea spune ca m-a ajutat. pentru romana nu e chiar asha bun, am renuntat.
astept si ceva modificari la analytics pentru ca tot asha .... nu e chiar exact totu peacolo.
sa zicem ca avem cuvantul "arme" . Selectez de acolo limba romana si de asemenea Romania la tara.
Imi spune ca au fost numar de 27,100 de cautari pe luna trecuta . Intrebarea e ca in acestea 27,100 de cautari intra si farzele derivate cum ar fi "magazin arme" sau "arme de vanaoare" sau se refera strict ca cuvantul acesta?
Eu am un site care e numarul 1 pt cuvantul acesta "arme" si primele zece zile ale acestei luni a avut 400 de cautari pt acest cuvant si vreo 900 de cautari care contine acest cuvant. Daca as calcula nr de viz pe intreaga luna as avea 1200 de cautari strict pt cuvantul "arme" si 2700 pt expresiile derivate. Pana la 27 000 mai e...nu stiu ce sa cred...
Foarte tare! Mersi pt informatie! :)
o noutate bine venita
Sa speram ca nu incep sa se dea in judecata pt concurenta neloiala :D
Care e diferenta la Match Type intre Broad, Phrase si Exact? Eu am cautat un singur cuvant si sunt diferente mari intre cele 3 moduri. Intelegeam daca era pentru o fraza din 2 sau 3 cuvinte dar pt 1 singur cuvant e prea mare diferenta. Stie cineva?
Pentru expresia 'tenisi rosii':
Exact: - cautarea este exact expresia in cauza [tenisi rosii]
Phrase: - cautarea contine cuvintele din expresie in aceasta ordine: "cumpara tenisi rosii" , dar nu "adidasi rosii tenisi albastri"
Broad: - cautarea contine cuvintele din expresie, in orice ordine; precum si expresii considerate similare de catre Google (Expanded Match).
dap, multumesc . totul e limpede acum
tare toolu
o intrebare:
pot localiza nr de cautari sa zicem, aleg la intamplare o tara, Romania?
OKOK - prin utilizarea KW in romaneste, dar ce te faci cu "laptop"?
laptop nu este un cuvant romanesc si probabil ca se gandea ca rezultatele acelui tool arata cautarile din tot internetul
my bad,
nu vazusem optiunea de localizare Romania-limba romana.
mersi Nic&W!ll
Multumesc pentru stire, sunt mai mult decat incantata de tool, si de acum stiu spre ce cuvinte cheie merita sa imi concentrez eforturile
nu shtiu ce sa spun ... dar google imi zice ca "sublime directory" se cauta de 246000/luna , eu sunt pe prima pagina, chiar al doilea cateodata, shi nu am mai mult de 50 de vizite pe zii.
imi poate da cineva un raspuns ?