poi la mine e selectat english , united states , acolo imi arata 246000/luna shi sunt pe prima pagina dupa aceasta cautare.
Versiune printabilă
poi la mine e selectat english , united states , acolo imi arata 246000/luna shi sunt pe prima pagina dupa aceasta cautare.
dar nu inteleg cine ar cauta/cauta "sublime directory". nu-mi inspira nimic.
de fapt, care e situl tau ? poate ca nu are legatura cu cuvantul cautat; sau poate ca peste 90% dau click pe primul rezultat - care pare a fi un director adult.
super, mersi pentru stire
worth a beer
Ma nemultumeste o faza: pt o keyword phrase (3 KWs) tool-ul de la Google imi arata o medie de 25.000 de cautari lunare pt Match Type Broad, pt Match Type Exact 1.300, iar tool-ul de la SEOBook imi arata 3 pe zi, deci 90 pe luna.
Cum trebuie procedat pt a afla un nr. exact de cautari pt o anumita fraza? Match Type Exact coroborat cu SEOBook? :)
Nu e nici un secret, keyword phrase-ul este "buy computer software" pt un site-client e-commerce din USA.
Nu este neaparat pt o campanie AdWords, ci pt un keyword research general. Site-ul si-a marit traficul lunar de 5-6 ori dupa ce i s-au optimizat URL-urile si ma interesa cat de cautate sunt kw-urile pt care este pe primele pozitii in SERP.
Totodata, vroiam sa identific cel mai bun SEO tool pt keyword research, in afara de programe cu plata gen Web CEO sau IPB Arelis, pe care le-am incercat, dar care nu mi-au fost de mare ajutor. Poate primesc ceva recomandari in acest sens. :)
Pentru exact match (deci exact cautarea ta) si eu obtin o medie de 1300/luna - pentru US/English.
Daca se poate, pune si un URL catre ce ai folosit din seobook. Depinde foarte mult de unde ia datele. Daca se bazeaza pe vechiul "Overture Tool" atunci e destul de clar..
Am folosit http://tools.seobook.com/keyword-tools/seobook/, se mentioneaza ca "This tool is powered by Wordtracker". :confused:
Da, dar era versiunea free a Wordtracker. Si am o vaga banuiala ca in momentele astea WordTracker e foarte nefericit (cum s-a subliniat si pe aici) ca Google a decis sa-si faca publice datele.
E posibil ca WT sa considere numai celelalte surse (in afara de G) - e cel mai plauzibil, tinand cont de cifre.
Mie imi arata asa cand fac cautarea: rezultate de la Wordtracker, estimari de la Google, Yahoo si MSN.
Stiu, de-asta sunt si eu derutata... SeoBook e un nume greu, dar parca as merge tot pe mana lui Google cu al sau Keyword Tool. Din tot ce am incercat pana acum, mi se pare cel mai folositor.
Alte keyword research tools de incredere mai sunt? Eu am vreo 10 in bookmarks, dar se pare ca o sa pun baza doar pe 1-2. Orice sfat e binevenit. :)
Orice tool nu inseamna nimic fara o SURSA de incredere. Pana acum , foarte multi se bazau pe Overture Keyword Tool, care oferea numai date proprii. Google nu oferea nici un fel de cifre. Tocmai de aceea miscarea asta a surprins si a bucurat atata - mai ales ca G e de departe cel mai mare jucator pe piata. Asa ca... foloseste-l, cel putin pana vor aparea tooluri care vor prelua date de la G.
Nu sunt corecte rezultatele , de exemplu la copii mie imi afiseaza 1.000.000 de cautari, si eu am un site pe o pozitie foarte buna si la acest cuvant daca am 10 cautari pe zi
Invata intai cum sa folosesti tool-ul.... vezi ca a scris Mike un post despre broad/phrase/exact...
copii are 9900 de cautari pe luna, deci cam 350 de cautari pe zi. Pozitie foarte buna ce inseamna la tine? Daca nu esti in top 3, o sa primesti maxim 3-4% din numarul de cautari, deci cam 10-15 vizitatori pe zi.