Se pare ca multi webmasteri au sesizat o schimbare in PR lor. (forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=513089). Eu cel putin nu am resimtit nici o schimbare in PR siteurilor mele. La voi misca ceva?
Versiune printabilă
Se pare ca multi webmasteri au sesizat o schimbare in PR lor. (forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=513089). Eu cel putin nu am resimtit nici o schimbare in PR siteurilor mele. La voi misca ceva?
No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator (asta imi da la forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=5130890)
Modificat.
Acu merge.Merci!
Se pare ca urmeaza PR update..finally!!!
la mine nu este nici o schimbare din pacate
la mine la fel .. pauza:)
Ce ar fi daca ar scrie toti membrii ca si la ei "e pauza" sau "nu este nici o schimbare"?
La mine nimic, insa cred ca seopedia.org e acum la PR5 ( inainte era PR6 ). Sper sa nu gresesc dar parca asa tin minte.
Să īnţeleg că pānă diseară ar trebui să ajungem cu toţii la concluzia "Halleluja, a fost pr-update" ?
Nu este nici un update de pr. Au fost penalizate anumite siteuri care cumpara linkuri sau vand. Atata tot, google le descopera pe fiecare zi si le depuncteaza, prin scaderea pr-ului sau prin penalizare in rezultate pentru anumite keyworduri.
Marea majoritate a celor care zic ca au avut modificari recente sunt cei care au fost depunctati, pe -.
My opinion.
Domne ar trebui să organizăm pariuri pe cānd se face update, cine ghiceşte ziua s-ar īmbogăţi de tot
nu cred ca este update de PR... a obs cineva update la BL sau crestere in PR?
dar nu trebuie sa fie crestere de PR ca sa fie update, si invers.
poate nu au mai facut rost de backlink-uri respectivele site-uri si de aceea nu s-a modificat nimic.
nu stiu de ce asteapta atata lume acest update de PR, mare lucru iti apare acolo PR 4-5-6-7 sau stiu eu cat, cu ce te incalzeste?
:) Au mai zis-o mulţi şi o mai zic o dată şi eu: Fiecare vrea să ştie cam pe unde se află, să vadă cāt a reuşit īn urma a cātă muncă au depus īn ultima vreme. Ca să nu mai zic de toată grămada de site-uri noi deschise īn noua jumătate de an..
Pai e diferenta intre greutatea de a face link exchange la PR0, usurinta de a face link exchange cu site-uri de calitate la PR4 si $1000+ pe luna din vanzari de link-uri pentru PR7.Citat:
PR 4-5-6-7 sau stiu eu cat, cu ce te incalzeste?
O sa se duca si treaba asta cu PR. Inca nu fost update si sunt chiar curios daca o sa mai fie vreunul. Intradevar e o usurinta in a face schimb de linkuri cu site-uri cu PR mai mare , din cauza ca deja e chestia asta a webmasterilor , ca PR conteaza. Si poate ca au dreptate , insa partial. Daca ai un PR mare ai si multe linkuri inapoi dar asta nu inseamna ca un site cu PR 0 nu e un la fel de bun partener , daca are destule in-links. Vanzarile de llinkuri pe pagini PR 7 s-au cam dus...
Cum sa nu fie update. Eu am dat exemplu clar mai sus de blogul lui Cristi de la Pr6 la PR5. Mai sunt o multime de alte modificari. Deci update(downgrade) 100% a fost.
Da, este un update dar e o penalizare pentru el. Un update e atunci cand se produce in masa, toate siteurile primesc + sau - nu doar cateva siteuri.
-nici la mine nu a fost update.
-e prima data cand aud ca google poata sa faca update doar scazand (info asta suna a "am pe cineva care il stie pe gogu shi ala o zis ca asa e") dar nu bag mana in fo ca nu e asa.
-dar totushi fac un anunt pt cei care il cunosc direct sau indirect pe gogu sa sa ne spuna cand va fi urmatorul update+ , daca nu il stie nime macar sa ne dam cu presupusul ca eu m-am saturat asteptand.
-hai updare hai :rockon:
poate google are o noua metoda de a face update de PR, face pe rand la fiecare site nu in masa.
cum mi s-a intamplat mie acum 2-3 luni (cred) cand de la PR0 a sarit la PR4. (AICI am scris despre asta)
momentan a facut update in webmaster tools la links
si sunt multe DC-uri down, vom vedea pe la sfarsitul saptamanii sau inceputul sapt viitoare daca sunt miscari(daca intradevar google face update de pr)
Mie imi apare in toate DC urile Backlinks 0 ,indexed pages 0 :D
Cred ca a inceput totusi updateul...am verificat PR-ul (la blogul personal) prin tool-ul de pe oyoy.eu si pe cateva (2) servere se vede o trecere de la 0 la 4.
Later edit: la director figurez cu urcare de la 0 la 2 pe 4 servere.
da a inceput !:cool:
aici verific Live PR | Live Pagerank | Check Your PageRank | PageRank Checker
Dap. Am luat 5 de la 2 pentru ce am muncit cel mai mult :twisted:
Dap am 6 la presaonline.com si dezmembrarimasini.ro restul 5 :whistle:
Am observat si eu ACUM (in seara asta) schimbare de PR; doar pe pagini de interior, iar la mine pare regula generala; chiar am pagini de interior cu PR > decat index-ul (din cate stiu, n-am lucrat la deep links pt. ele...:confused: ).
Oricum, schimbari in SERPs n-am vazut pt paginile cu alt pr, so...altele-s mai importante decat PR-ul; dar ca si chestie.
S-a facut astazi update la tuningro.com de la 0 la 4, iar pe vtuning.org a ramas tot 4.
Mda... am luat si eu un PR4 pe un site cu un sigur link PR6 pe tot netu :P
Şi eu am urcat de la 0 la PR3.
De la 0 la 4 in 2 luni. Not bad if you'll ask me ;)
si eu tot de la 0 la 4 in 3 luni:D
au urcat binisor multe saituri, eu am pr3 pe un site cu un splash si cateva linkuri spre el. In rest am macar 3 la toate cele care pana acum nu aveau. multe pagini interioare cu PR mare. a fost bogatie....
Acum vad ca SeoPedia: The Internet Marketing & SEO Blog by Cristian Mezei are PR3 - asta da surpriza neplacuta! Pe unele DC-uri are PR5.
E un downgrade, e deja anuntat de mult timp aici. Nu e singurul afectat, sunt o multime de blogeri, firme de seo, directoare etc afectate. Probabil din cauza la TLA sau la paid links.
google.com vad ca are PR 10, atat avea inainte?parca eu imi aduc aminte ca nu..si google.ro are 7, avea 8.
google.com avea 10 si .ro 8
yahoo.com avea cumva 10? si acum are 9
Sunt eu nebun, are calculatorul meu ceva sau google renunta la ceea ce numim PR ?!? Pe toate DC PR este 0 indiferent ce site as verifica... si lucrul acesta se intampla de cel putin o ora...