Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Nu e vorba doar de PBN-uri, e vorba de abordarea in general a lui Google.

Site-urile noi nu numai ca nu mai au boost, dar au un minus acum. Ai site nou, stai la rand peste 3 luni, pentru trafic. [...]

Sfatul meu este sa-ti schimbi PBN-ul cu unul compus din site-uri si nu Blogs (wp+articole), unde Google nu are cum sa devalorizeze links externe. PBN fara blogs functioneaza foarte bine, cat timp fiecare site are alte links catre el. Costa, dar nu a spus nimeni ca este ieftin.

Ce trebuie sa intelegi, este ca poti avea si 100 de domenii, valoarea link-urilor este data de link-urile care vin CATRE site, iar daca aduci aceleasi links, link-urile externe au valoare 0, asa ca nu conteaza pt serp.
Am observat si eu ca site-urile noi sunt tinute din scurt 2-3 luni, ceea ce este extrem de enervant.

Nu stiu la ce te referi cand spui sa faci site-uri in loc de blogs, poti sa dezvolti te rog?

Iarasi la ultima fraza nu stiu ce vrei sa spui: domeniile din PBN sunt cumparate la auction, sunt domenii aged cu PR, DA, PA si profil de linkuri verificat (pierd o gramada de timp sa ma asigur ca inca mai au linkuri tari in spatele lor). Deci teoretic ar trebui sa aiba link juice, si evident, fiecare din ele are linkuri din alta parte. La asta te-ai referit?

Cand ai timp, poate imi raspunzi si aici . Multumesc anticipat!