Va salut,
Doresc sa stiu cum pot introduce un nr de telefon in meta description, ca sa poata fi apelabil din iOS, Android, etc.
Multumesc
Va salut,
Doresc sa stiu cum pot introduce un nr de telefon in meta description, ca sa poata fi apelabil din iOS, Android, etc.
Multumesc
Pai eu vreau sa poata da clik penr de telefon si sa sune(optiunea call/cancel), atunci cand site-ul imi apare pe google dupa o anumita cautare, in lista aceea. Si nr vine pus in meta description ( asta va fi afisata de google, alaturi de title si link).
O sa incerc varianta ta...
Ultima modificare făcută de CalinB; 6th June 2014 la 17:59.
Incearca varianta lui Tom dar si pe cea cu liniuta intre ele.. spre ex 0711-222-999.. cel putin una dintre ele va functiona cu siguranta!
Ultima modificare făcută de cezarcbe; 6th June 2014 la 18:31.
On-topic:
Introdu numarul telefon in meta description si va putea fi apelabil asa cum doresti. Poti incerca ambele formate si vezi care functioneaza, stergi ulterior cel care nu e necesar.
Meta description nu se va modifica instant in Google, rabdare un pic sa se actualizeze.
Bafta
Off-topic:
Pe Tom il stiu de ceva vreme si am mai glumit unul cu altul de-a lungul timpului. Nu mi se pare normal sa-mi posteze numarul de telefon, dar na, sa zicem ca la o adica ne permitem.
Cu tine nu cred ca am schimba vreodata doua vorbe, nu mi se pare normal din toate numerele din Romania sa-l postezi pe al meu. Nu o lua personal, dar sunt totusi date personale, sper ca intelegi.
Retired
Corect dpv semantinc poti trece numarul de telefon intr-un a tag, ex: <a href="tel:0746666666"/> . Atunci el va fi apelabil de pe orice dispozitiv mobil.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)